Itt a kerti munkák ideje!Itt a kerti munkák ideje!

Ami sokunknak elsőre eszébe juthat erről: a fák metszése, gyep frissítése, zöldségmagvetés, virágültetés, lemosó permetezés. De azért vannak még tavaszi munkák a kertben, amelyeket érdemes időben elkezdeni.

AZ ELSŐ HÁROMBAN A GÉPDEPO.HU!AZ ELSŐ HÁROMBAN A GÉPDEPO.HU!

A GépDepo.hu elnyerte a III. helyet az Ország Boltja 2021 Minőségi díjakért induló versenyen az építkezés, kert, lakberendezés termékkategóriában!
Köszönjük szépen!

Fűnyírásra fel!Fűnyírásra fel!

Ha akkus fűnyíró vásárlás előtt állsz és szeretnél a kertednek megfelelő típust választani, akkor érdemes elolvasni a cikket! Részletekért és hasznos tanácsokért kattints! 

BEMUTATKOZIK A NAGYOBB TELJESÍTMÉNY!BEMUTATKOZIK A NAGYOBB TELJESÍTMÉNY!

Az Új 40V Max egyedülálló akkus rendszer az eddigi piacvezető LXT ® rendszerrel együttesen képviseli a vezeték nélküli technológiát.
Ismerd meg a Makita legújabb akku-és gépcsaládját! 

Hogyan válasszak hősugárzót otthonra?Hogyan válasszak hősugárzót otthonra?

Hősugárzó vásárlásakor nem csak olajradiátor és konvektor közül lehet választani. Mai cikkünkből megtudhatjátok, hogy a rengeteg márka és típus közül milyen hősugárzó való a fürdőszobába, a garázsba, a házba, esetleg a nyaralóba.

Jön a tavasz! Kerti munkák a tavasz közeledtével!Jön a tavasz! Kerti munkák a tavasz közeledtével!

Noha még a tél utóhatásait éljük, de lassan elmúlik a hideg és növényeink kezdenek „újjáéledni” a tavasz érkezésével. Nézd meg hogyan tudod a kerti munkákat könyedén elvégezni.

A szomszéd fűje mindig zöldebb?!A szomszéd fűje mindig zöldebb?!

Ha nem mindegy, hogy füvet, gyepet vagy pázsitot szeretnél. Mutatjuk, hogyan és mivel varázsolj csodás gyepet magadnak!

Fűnyírás, de mivel és mekkora területre?Fűnyírás, de mivel és mekkora területre?

Ha fűnyíró vásárlás előtt állsz, érdemes elolvasnod cikkünket! 

Stanley kisokos – Pengék és késekStanley kisokos – Pengék és kések

Elég pengék ezek a kések! Avagy hogyan válasszuk ki a megfelelő kést és pengét munkálatainkhoz.

MASTER MOBIL FŰTŐBERENDEZÉSEKMASTER MOBIL FŰTŐBERENDEZÉSEK

Szeretnénk segíteni, hogy a legmegfelelőbb fűtési megoldást válaszd a hideg ellen, legyen szó a műhely, a hétvégi ház, esetleg egy nyitott terasz esetén! A részletekért kattints!

Csiszolás, fúrás, vágás...saját kezűleg készíteni jó dolog!Csiszolás, fúrás, vágás...saját kezűleg készíteni jó dolog!

A barkácsoló ember fúr, farag, fűrészel, gyalul, reszel és mindezeket követően csiszol, mert az előbb megmunkált felületek finomításra szorulnak.

Nilfisk megbízható társ a takarításbanNilfisk megbízható társ a takarításban

Nilfisk története Képzelje el, hogyan lenne tiszta az otthona egy születésnapi parti után – tisztítóberendezések igénybevétele nélkül. Menjen vissza abba időbe, amikor a szőnyegekben és kárpitokban lévő port kézzel verték ki azokból, és amikor a kefék, seprűk és tisztítórongyok voltak a legkorszerűbb takarítóeszközök.

Több mint 50 éves tapasztalattal, igényes kéziszerszámok profiknakTöbb mint 50 éves tapasztalattal, igényes kéziszerszámok profiknak

A következőkben bemutatott kéziszerszámokat nem elsősorban barkácsolóknak ajánljuk, hanem azoknak az iparosoknak - autószerelőknek, épületgépészeknek stb. - akik nem engedhetik meg maguknak a gyenge minőségű szerszámok luxusát.

NEM KELL TOVÁBB CIPEKEDNED!NEM KELL TOVÁBB CIPEKEDNED!

Amióta léteznek rakodásra érdemes tárgyak, az embert azóta foglalkoztatja azok legkönnyebben kivitelezhető mozgatásuk! A DCU 180 akkumulátoros talicska leveszi a válladról a terhet! Ismerd meg!

Elektromos kéziszerszámok  - amit tudni érdemesElektromos kéziszerszámok - amit tudni érdemes

Ha érdeklik a titkok, a miértek, akkor ez a tanulmány Önnek szól.A szomszédomat ezermesternek tartom, nyugdíjas és tényleg mindenhez ért.

Mikor a túlélés a tét...Mikor a túlélés a tét...

A Gerber bemutatta a Bear Grylls Survial Series túlélő felszerelést Bear neve, ugyanúgy, mint a Gerber, egybeforrt a kalanddal, a szabadsággal és az önállósággal Ki is az a Bear Grylls? Sokan a népszerű televíziós műsorból ismerik, ahol bemutatja, hogyan kell túlélni a vadonban.

Mikor és hogyan nyírjunk sövényt?Mikor és hogyan nyírjunk sövényt?

Amikor ősszel a növények nagy része elhullajtja a lombját, a kert csupasszá válik. Fakó és üres ágak mindenhol, de ha nem szeretnénk ezzel a látvánnyal találkozni, akkor telepítsünk örökzöld növényeket és sövényeket.

Makita technológia - AVT vibráció csökkentésMakita technológia - AVT vibráció csökkentés

Az új generációs Makita gépek erőteljesebbek és hatékonyabbak mint valaha. Az AVT technológiának köszönhetően ezen gépek elismerést és tekintélyt vívtak ki a rezgésvédelem területén.

A legjobbaknak készült - Profi felsőmarókésekA legjobbaknak készült - Profi felsőmarókések

A Makita profi felsőmarókés kínálata az ácsok és az asztalosok minden igényét kielégíti. Angol gyártmány - kitűnő minőségA Makita Pro Worker marószerszámok tervezése és gyártása az Egyesült Királyságban történik.

Makita 4-ütemű fűkaszákMakita 4-ütemű fűkaszák

  Mitől nagyszerűek a 4-ütemű motorral ellátott Makita fűkaszák? A Makita újonnan tervezett 4-ütemű motorjai a következő előnyöket nyújtják Önnek  a 2-ütemű motorokkal összehasonlítva: Nagy teljesítmény, kompakt design Tisztább kipufogógázok Alacsony fenntartási költség Könnyű karbantartás Alacsony zajszint A Makita 4-ütemű motorjai nagy forgatónyomatékot és lóerőt képesek leadni.

Szerezd be a Makita® akkus kerti gépeit! Indítsd a nyarat!
Szerezd be a Makita® akkus és hálózati gépeit! Indítsd a nyarat!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás