Miért vásároljon Makitát?

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. 100 éves szakértelemével olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!

Egy Makita termék megvásárlásával Ön részese lehet egy 100 éves múlttal rendelkező tradíciónak. Alkothat, értéket teremthet egy olyan eszközzel amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre Önnek.  Mindezeken felül a Makita egyedülálló szolgáltatáscsomagot nyújt a vásárlóinak:

Gyártás tökéletes technológiával
Gyártóüzemeket találunk Japánban, Kínában, az USA-ban, Nagy-Britanniában, Németországban, Kanadában és Brazíliában. Az optimális földrajzi felosztásnak köszönhetően a gyártó üzemek kapacitása tökéletesen kihasználható és koordinálható. A gyártáshoz minden esetben környezetbarát anyagokat alkalmaznak a legkiválóbb technológiával.

3 év EXTRA garancia az elektromos kéziszerszámokra
3 év garancia a gyártási és szerelési hibákra. Sőt, ha a meghibásodás nem garanciális, azaz ha a használati utasításban foglaltak be nem tartására vezethető vissza az ok, akár INGYEN, vagy nagyon kedvező áron javítják az első vagy akár több alkalommal (a szolgáltatás a makita.hu weboldalon regisztrált gépekre érvényes)

Végfelhasználói regisztráció
Regisztrált Makita felhasználóként Ön első kézből értesül a legújabb akciókról, fejlesztésekről, on-line lapozhatja akciós kiadványokat, letöltheti a gépéhez tartozó használati útmutatót vagy akár a robbantott ábrát.

Gépregisztráció
Regisztrálja a gépét a makitabejelentkezes.hu oldalon a vásárlást követő 4 héten belül. A 3 év garancián túl Ön nemcsak ezt az egyedülálló szolgáltatást kapja, hanem a tulajdonosa lehet a negyedévente kisorsolásra kerülő értékes gépeknek és ajándékoknak. Minél több gépet regisztrál, annál nagyobb az esély a nyereményre!

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás