Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van vagy segítséget szeretne kérni a vásárlással kapcsolatban, esetleg szakmai felvilágosítást szeretne: hívja a  06 1 870 0870-es telefonszámot!
Gépdepó.hu házhozszállítás ikonCsomagküldés

Az ország egész területén vállaljuk a csomagok kiszállítását! 19 990 Ft felett történő vásárlás esetén díjmentesen.

A részletekért az aktuális csomagok pontos teljesítésért érdeklődjön munkatársunknál!Gépdepó.hu vásárlás ikonGéprendelés

Az általunk értékesített márkák közül a Magyarországon forgalmazott összes géptípust az ön megrendelése szerint beszerezzük és leszállítjuk. Figyelje aktuális ajánlatainkat, újdonságainkat!

 


Gépdepó.hu alkatrész utánpótlás ikonAlkatrész utánpótlás

Régi gép, nem vén gép! Munkatársaink a gép típusának megfelelő alkatrészek utánpótlásában is készségesen állnak az ön rendelkezésére. Érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon!

 


Gépdepó.hu nagyvásárló ikonNagyvásárlói projekt

Vállalkozása van? Nagyban gondolkodik? Mi is. Ha gépparkot szeretne, ha több gépre van szüksége, segítünk kialakítani a legmegfelelőbb egyéni elképzelését.

 


Gépdepó.hu bankkártyás fizetés ikon

Bankkártyás fizetés

Amennyiben szeretné a megrendelt gépét személyesen átvenni üzleteinkben a helyszínen bankkártyával is fizethet.

 


Gépdepó.hu átutalás ikonÁtutalás

Ha otthonról intézné a vételár kifizetését, átutalással is rendezheti. A részletekért, kérjük hívja az ügyfélszolgálatunkat!

 Gépdepó.hu utánvét ikonUtánvét

Megrendelését a házhoz szállítás alkalmával, az átvételkor fizetheti. Csomagját a GLS futárszolgálat kézbesíti önnek, és az áru átvételekor, a futár kéri el a számla végösszegét. Fizethet készpénzzel és bankkártyával tetszés szerint. Gépdepó.hu garancia ikonGaranciális szolgáltatás

Lehetősége van nálunk leadni a meghibásodott gépeket is. Legyen az garanciális időn belül vagy túl! A díjszabások érdekében érdeklődjön munkatársunknál.
Szerviz

Makita gépek garanciális és garanciális időn túli javítása.

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás