Ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van vagy segítséget szeretnél kérni a vásárlással, rendeléssel, termék információval kapcsolatosan: hívjad a  06 1 870 0870-es telefonszámot! Kolléganőink készségesen válaszolnak!
Gépdepó.hu házhozszállítás ikonCsomagküldés

Az ország egész területén vállaljuk a csomagok kiszállítását! A részletekért az aktuális csomagok pontos teljesítésért és a díjszabásokért tájékozódj az általános szerződési feltételekben foglaltakban! Részletek itt!Gépdepó.hu vásárlás ikonGéprendelés

Az általunk értékesített márkák közül ha raktári készleten kívűli termékről van szó, a magyarországi importőrtől a lehető legrövidebb időn belül megrendeljük neked! Figyeld aktuális ajánlatainkat, újdonságainkat!

 


Gépdepó.hu alkatrész utánpótlás ikonAlkatrész utánpótlás

Régi gép, nem vén gép! Munkatársaink a gép típusának megfelelő alkatrészek utánpótlásában is készségesen állnak a rendelkezésedre.
Érdeklődj az ügyfélszolgálatunkon!

 


Gépdepó.hu nagyvásárló ikonNagyvásárlói projekt

Vállalkozásod van? Nagyban gondolkodsz? Mi is. Ha gépparkot szeretnél, ha sokkal több gépre van szükséged, mint egy átlagos felhasználó, kérünk, hogy egyedi igényeidet, darabszám, termék és cikkszám pontos megadásával állítsd össze nekünk! Használd a regisztráció utáni " listához" és "ajánlat mehet" gombokat! Küld meg részünkre. A piaci feltételeknek megfelelően megpróbálunk segíteni, hogy a lehetőségeinkhez képest egy kedvező ajánlat szülessen számodra! De vedd figyelembe: bizonyos esetekben elképzelhető, hogy a webes ajánlatunk a legjobb árunk az adott kategóriában!

 


Gépdepó.hu bankkártyás fizetés ikon

Bankkártyás fizetés

Amennyiben szeretnéd a megrendelt gépet személyesen átvenni üzleteinkben a helyszínen bankkártyával is fizethetsz.
Ha az online vásárlást részesíted előnyben, a webes felületen is használhatod a kártyás fizetés nyújtotta kényelmet!

 


Gépdepó.hu átutalás ikonÁtutalás

Ha otthonról intéznéd a vételár kifizetését, átutalással is rendezheted.
A vásárlás során válaszd az előreutalás lehetőségét, a rendszerünk automatikusan küldi a díjbekérőt, melyen minden lényeges információt megtalálsz a tranzakció kivitelezéséhez! Egyéb kérdés esetén, kérjük hívd az ügyfélszolgálatunkat!

 Gépdepó.hu utánvét ikonUtánvét

Megrendelésed a házhoz szállítás alkalmával, az átvételkor fizetheted. Csomagod a GLS futárszolgálat kézbesíti és az áru átvételekor, a futár kéri el a számla végösszegét. Fizethetsz készpénzzel és bankkártyával tetszés szerint. Gépdepó.hu garancia ikonGaranciális szolgáltatás

Lehetőséged van nálunk leadni a meghibásodott gépeket is. Legyen az garanciális időn belül vagy túl! A díjszabások érdekében érdeklődj munkatársunknál.
Szerviz

Makita gépek garanciális és garanciális időn túli javítása.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás