OTP Bank logoWebáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Webshopunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

Mastercard logo MasterCard (dombornyomott)
Visa card logo Visa (dombornyomott)
American Express card logo American Express (dombornyomott)
Visa Electron card logo Electron (nem dombornyomott) - Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ügyfél Electron kártyáján a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz!
Maestro card logo Maestro - Az elfogadás feltétele, hogy az Ügyfél kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

A fizetés folyamata:

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást.

A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre.

Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám: (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum: (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2).


Tájékoztató az American Express SafeKey internetes biztonsági kód bevezetéséről

Az OTP Bank 2019 novemberétől bevezette az American Express kártyákkal történő internetes vásárlások során az ún. Amex SafeKey internetes biztonsági kód használatát. A változás eredményeként, a SafeKey szolgáltatásra beregisztrált Amex kártyabirtokos az internetes vásárlás során, egy egyszer használatos ellenőrző kódot kap a kibocsátó bankjánál nyilvántartott mobiltelefonszámra, amelyet az OTP Bank internetes fizetőfelületén megjelenő Amex SafeKey kód bekérő ablakba kell a beírnia. Ezzel megerősíti, hogy valóban Ő kezdeményezte a tranzakciót.

A vásárlás csak a SafeKey kód helyes megadásával hajtható sikeresen végre. Az Amex SafeKey használata nagy mértékben növeli az internetes kártyás fizetés biztonságát, mind a kártyabirtokosok, mind pedig az internetes áruházat üzemeltető kereskedők részére. 

A fentiekkel kapcsolatosan további információt az OTP Bank Bankkártya HelpDesken, a 06-1-3666-100 telefonszámon kaphat, illetve az aktuális tudnivalókért látogassa meg honlapunkat a www.otpbank.hu/kartyaelfogadas címen.

amex_safe_key

 

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás