GépDepo.hu - Házépítők Boltja barkácsüzlet

Cím: 2626 Nagymaros, Váci út 90-92.

Nyitva tartás 

Hétfő - Péntek: 7:00 -16:00

Szombat: 7:00 - 13:00

Vasárnap: zárva

Szaküzletünkben az alábbi fizetési módok közül választhatsz: 
Készpénz, bankkártya, előre utalás

Szaküzletünk saját parkolóval rendelkezik, így kényelmesen és gyorsan leparkolhatsz a gépjárműveddel, közel az üzlet bejáratához!
Értékesítő munkatársaink ha nehéz árut szeretnél vinni, készségesen segítenek a berakodásban is! 

keszpenzes_fizetes

Egyaránt tudsz fizetni készpénzzel és a szokásos bankok által elfogadott betéti-és hitelkártyákkal!  

online_aruhitel

Cégünk a Cetelem Bankkal áll szerződésben, így online hiteled ügyintézését követően amennyiben úgy döntesz, hogy személyesen szeretnéd átvenni az árut, előzetes egyeztetést követően készségesen intézzük neked!  

szaktanacsadas

Értékesítő munkatársaink és mi is törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékekről a lehető legtöbb szakmai tudást nyújtsuk az érdeklődők számára! Keress minket bizalommal, kérdéseidre örömmel válaszolunk!  

rendelesfelvetel

Ha a kiválasztott termék esetleg nincs azonnal elérhető raktár állapotban, a rendelést személyesen akár a szaküzletben is leadhatod! Eladó munkatársaink készségesen segítenek a termék megrendelésében, megérkezését követően pedig értesítünk annak átvételéről!

epitoanyag_udvar

Szaküzletünk építőanyagok forgalmazásával is foglalkozik, így a házépítéshez, lakótér szépítéshez szinte mindent megtalálsz építőanyag udvarunkban, ahol a rakodásban is készségesen segítenek munkatársaink, akár targoncával is támogatva az árumozgatást!

tuzifa_kereskedes

Szezonális időszakban szaküzletünk tüzifa és fabrikett értékesítéssel is foglalkozik. Rendelj házhoz szállítást, vagy vedd át személyesen! Hálós tüzifa és dobozos fabrikett termékeinkkel könnyen gondoskodhatsz az őszi és téli fűtési szezonban a szükséges fűtőanyagról. Érdeklődj az üzletünkben a díjszabásokról és a termékek áráról. 

nagymarosi_barkacs_uzlet

Szaküzletünkben kéziszerszámokat, csavar-és kötőelemeket, faárut, fémárut, építőanyag porárut, festéket, szaniter és fitting kiegészítőket, tartozék aprócikket, és megannyi más terméket is megtalálsz ami a barkácsoláshoz, kivitelezéshez nélkülözhetetlen. 

festekkeveres_nagymaros_gepdepo

Boltunkban lehetőséged van a festékkeverés megrendelésére. Válassz a megannyi színkombinációból, árnyalatból. Eladóink készségesen segítenek neked a festékek kiválasztásában és akár meg is várhatod az árnyalatok készre keverését! 

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás