Bankkártyás fizetés

Ön a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként mind a személyes átvétel, mind házhozszállítás esetén választhatja a bankkártyás fizetést.

Bankkártyás fizetési mód

 

Miért érdemes bankkártyával fizetni a GepDepo.hu-n?

Kényelmes: nem kell készpénzzel várnod a futárt.

Biztonságos: pontosan ellenőrizheted, hogy kitől vásárolsz és a pénzed nyomon követhető

  1. a tranzakciókról értesítő SMS-t kérhetsz a bankodtól
  2. bankszámlakivonatodon is ellenőrizheted költéseid

Díjmentes fizetés: az online bankkártyás fizetésnek nincs külön díja.


Banki Előreutalás

A fizetési módnál kiválasztjuk az Előreutalást.

A rendelés elküldését követően e-mailben elküldjük a proforma számlát a rendelésed minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez. (Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.)

Amíg nem történik meg az utalás és a rendelés ellenértéke nem érkezik meg a számlaszámunkra, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg!

előre utalás


Utánvét (készpénzes fizetés)

A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy, ha a futárnál van bankkártya olvasó akkor bankkártyával.

Nem csak a futárnál van lehetőséged fizetni, ezt Postapontokon, Csomagautomata pontokon, GLS átvételi pontokon és PickPack pontokon is megteheted, ha szállítási címnek ezt választottad.

Utánvétes fizetés


Cetelem online áruhitel

A Cetelem online áruhitel a nap 24 órájában elérhető, ügyfélbarát kalkulátorral, kitöltési segédlettel és hiteligénylő űrlapokkal biztosítja a kényelmes és biztonságos online hiteligénylést.

Részletek: Cetelem online áruhitel

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás