Mi kell a zökkenőmentes garanciális ügyintézéshez?

Szükséges dokumentumok a garanciális ügyintézéshez:

A vásárlást igazoló számla (vagy annak másolata), és a készülékhez tartozó jótállási jegy.

Forduljon a márkaszervizhez

A garanciális ügyintézés leggyorsabb megoldása érdekében forduljon a márkaszervizhez! Cégünk által forgalmazott termékek márkaszervizeinek elérhetőségét itt találhatja meg.

Juttassa el készülékét a márkaszervizbe

Cégünk által forgalmazott termékek márkaszervizei különböző szolgáltatásokat nyújtanak a kényelmes ügyintézés érdekében. Ezekről mindenképp tájékozódjon az adott szerviznél, mert számos szerviz szolgáltatásai között van a javítandó termék ingyenes el és visszaszállítása.

A szerviz értesíti Önt a javítás befejezéséről

A javítás ideje függ a hiba nagyságától, az esetleges alkatrészek készletállapotától, így a javítási idők változóak lehetnek. A garanciális javításokat minden esetben a garanciális szerviz végzi. A javítás állapotáról minden esetben annál a cégnél érdeklődjön, ahol a gépet leadta!

Gyakran ismételt kérdések:

Fontos információk a jótállási jegyről

Jótállási igényét minden esetben érvényes garanciapapírral és a hozzá tartozó számlával vagy annak másolatával érvényesíthet, így kérjük, ezen dokumentumokat jól őrizze meg! Elveszett jótállási jegyet nem tudunk pótolni. A jótállási jegyet ne módosítsa, ne írjon rá, ne módosítson rajta adatokat, ezek ugyanis a jótállási jegy érvénytelenségét vonják maguk után.

Mikor készül el a javításra leadott gépem?

A javítás ideje függ a hiba nagyságától, a kicserélendő alkatrészek rendelkezésre állásától. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a javítási idő hosszabb is lehet, ha például nem áll rendelkezésre a szükséges alkatrész a márkaszervizben. Amennyiben a márkaszerviz a késüzléket javíthatatlannak ítéli, a gépet cserélik.

Mire nem érvényes a jótállás?

Külső, erőszakos behatás, helytelen tárolásból adódó hibák, tápkábel szakadás, túlfeszültség vagy villámcsapás okozta problémák
Nem rendeltetésszerű használat során bekövetkezett hibák

A meghibásodott gépet visszavihetem az üzletükbe is?

Meghibásodott gépét természetesen szaküzletünkben is leadhatja javításra, és kollégáink intézik a termék márkaszervizbe való lejuttatását. Üzletünk elérhetőségét és nyitva tartását megtalálja itt.

Meghibásodott Makita gépemet meg tudják javítani a szervízükben?

Szervizünk rendelkezésére áll minden kedves ügyfelünknek, akik Makita gépeik javítását ránk szeretnék bízni. Garanciális javításra leadott Makita gépüket nem mi javítjuk, garanciális javítást csak a központi garanciális szervíz végezhet. Amennyiben gépe már túllépett a garanciaidőn, lehetősége van, hogy szervizünkre bízza annak javítását.

Mettől meddig érvényes a jótállás?

A jótállás a legtöbb termékre a vásárlás napjával kezdődik, és 12 hónapig tart. Általunk forgalmazott márkák gyakran eltérnek ettől az időtartamtól, így javasoljuk, hogy mindig  ellenőrizze le oldalunkon az adott termék "garancia" fülét, ugyanis gyakran egy beregisztrálás után ez az idő egy, de akár két évvel is kitolódhat.
Pl.: Amennyiben Makita gépet vásárol, és azt beregisztrálja a makita.hu oldalon, a garancia a standard 12 hónapról 36 hónapra nő!
Tartozékokra 6 hónap jótállást vállal a legtöbb forgalmazó.

Makita gépet vásároltam, de nem tudom, hol lehet beregisztrálni
Makita gépek "3 év extra garancia" regisztrációjáról itt tájékozódhat.

A Makita 3 év extra garanciakiterjesztés érvényes az akkus gépek akkujaira is?

Az akkumulátor tartozék, így a régi NiCd és NiMH akkukra 6 hónap garanciát vállal a forgalmazó, az újabb Li-ion akkumulátorokra pedig 12 hónapot, amely internetes regisztráció esetén 24 hónapra növelhető. Az akkumulátorokra nem vonatkozik a 3 év extra garancia.

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás