3 ÉV EXTRA GARANCIA MAKITA, MAKTEC és DOLMAR gépekre!

Internetes regisztráció esetén 3 év garancia érvényes minden Makita, Maktec és Dolmar gépre! Tekintve, hogy a Makita, Maktec és Dolmar gépek magas minőségű anyagokból, 100 év tapasztalatával készülnek, és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át, a kötelező 1 év helyett 3 évre hosszabbítható a garancia. Ön így biztos lehet abban, hogy termékünk vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!

3 év EXTRA garancia szolgáltatás feltétele a gépnek a vásárlást követő 4 héten belüli regisztrálása a Makita gépregisztrációs oldalon.

Elektromos gépek
Előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás, a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és Ön bosszús vagy csalódott lehet. A Makita Kft. ezt megérti, és ezekre az esetekre vezette be az EXTRA garancia szolgáltatást. Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül a Makita Kft. ingyenesen, vagy rendkívül kedvező áron vállalja azon elektromos kéziszerszámok javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális. Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól és használattól, de ha megtörtént a baj, a Makita segítő jobbot nyújt!

Kerti gépek
A MAKITA illetve a DOLMAR kerti gépekre a Makita Kft. 3 év garanciát vállal. A garancia a gyártási és a szerelési hibákra vonatkozik, az irreális túlterhelésből, a kenési elégtelenségből, nem megfelelő tartozék használatból, stb eredő meghibásodásokra nem.

A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

• gépkölcsönzős termékekre
• szándékos rongálás
• túlterhelés
• kábelszakadás
• beazonosíthatatlan, hiányzó dokumentációjú gépekre
• Briggs and Stratton és Honda motorokra (ezekre a motorokra a gyártói garancia érvényes)

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás