uj_xgt_szeria

uj_xgt_akkumulator

XGT® TECHNOLÓGIA ELŐNYEI
A NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS...

Az XGT igazi megoldás az erőteljes ipari munkavégzésekhez. Az innovatív modelltervezés és a nagyobb teljesítményű akkumulátorok kombinációja valódi megoldást jelent a nagyobb igényű ipari felhasználók számára is!

JÖVŐRE TERVEZVE

Az XGT és az LXT technológia együttesen van jelen a piacon, hogy rendkívül széles modellválasztékával megoldásokat kínáljon a profi kereskedelmi és a nagy teljesítményt igénylő munkavégzésekhez.
A töltőadapter piaci bevezetése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindkét akkumulátort szériát (LXT/XGT) feltöltsék.

OKOS TECHNOLÓGIA

Az XGT technológia gépei és akkumulátorai beépített programmal vannak ellátva, amely digitális kommunikációt biztosít az akkumulátor és a gép között. Lehetővé teszi, hogy az akkumulátor ne csak az géppel kommunikáljon, hanem a gép is információt közüljön az akkumulátorral. Ez alapot nyújt a Makita XGT-nek a jövőben még magasabb technológiai fejlődéshez.

A modellválaszték, a nagyobb teljesítményű akkumulátorok és a beépített kommunikációs program révén az XGT a piacon fellelhető legmagasabb színvonalú technológia, megerősítve ezzel a Makita piacvezető szerepét az innováció és a technológia területén. A Makita XGT egy IGAZI hosszú távú MEGOLDÁS!

TARTÓSSÁG

XGT tartós kivitelezés melyet a legjobb teljesítmény leadására terveztek.
Manapság a megbízhatóság a szerszámgépek területén nélkülözhetetlen tulajdonság.
Az XGT szériát tartósságra tervezték. Az akkumulátorok kialakításánál is ezen szempontokat vették figyelembe. Így beépítették az esetleges ütéseket csillapító párnákat illetőleg az akkuk nagy teherbírású külső burkolatot kaptak.

Az XGT akkumulátorokat és gépeket úgy tervezték, hogy a mostohább külső környezeti körülmények között is megbízhatóan működjenek. A gyártás során felhasznált elemeket, burkolatokat IPX4 minősítésű vízállósági és porvédelemmel látták el. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a gépek és akkumulátoraik ellenállnak a véletlenszerű víz fröccsenésnek és a por okozta szennyeződési hatásoknak.

A tartósságot képviselő XGT szériát egy olyan töltőrendszer is támogatja, amely mindössze 28 perc alatt képes feltölteni az akkumulátort. Ezen tulajdonság az XGT széria további megbízhatóságát növeli a piacon. Az XGT tartós és hosszútávú feladatokra tervezve!
Ez egy új, izgalmas és innovatív időszak a már meglévő Makita tulajdonosok és az új felhasználók számára egyaránt. Az LXT és az XGT szériák együttes piaci jelenléte páratlan megoldást kínál a az építőipar, az egyéb ipari területeken illetőleg a kerti vonalon dolgozók számára.

tovabb_az_xgt_gepekhez

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás