A MAKITA 18 V-os, BRUSHLESS MEGHAJTÓRENDSZERŰ CSAVARBEHAJTÓI!


A Makita vezető elektromos kéziszerszám-gyártója számos új szerszám, eszköz és tartozék mellett az innovációban is élenjár. A 18V-os LXT szénkefe nélküli meghajtórendszerét jogosan nevezhetjük korszakalkotónak.

Makita 18V LXT Brushless meghajtó rendszer

A DTD171 18 V-os LXT szénkefe nélküli (Brushless) motorja kiváló teljesítményt nyújt, emelett kompakt és könnyű. Számos nagy igénybevételű feladathoz használható, a maximális meghúzási nyomatéka 180 Nm, ami azt jelenti, hogy a vállalat legerősebb vezeték nélküli ütvecsavarozóihoz tartozik. A kiemelkedő teljesítmény elérése érdekében Makita nagy gondot fordított arra, hogy ne hagyja figyelmen kívül a kényelem és a könnyű használat fontosságát. Ennek érdekében a szerszámot ergonómikus lágy markolattal és számos rendkívül hatékony funkcióval is felszerelték.

Segédmódok
Az új eszköz elektronikus négyfokozatú ütésteljesítmény-választással, valamint négy különálló segédmóddal rendelkezik. Ezeket a segédmódokat kifejezetten az egyes feladatokhoz való felhasználásra alakították ki, ideértve a következőket: fa, T-mód vastag fémlemezekhez, T-mód vékony fémlemezekhez és csavarozás mód. A gyors üzemmódváltó funkcióval az eszköz könnyedén válthat az egyik feladatról a másikra anélkül, hogy meg kellene szakítania a munkát, segítve a felhasználókat, hogy sokkal gyorsabban haladjanak a munkákban.

Az eszköz funkcionalitása tovább javul a változó sebesség funkció hozzáadásával, amely szabályozza az eszköz energiafelvételét igény szerint. Kiegészítő funkciók, például az egygombos bit telepítés és az iker LED-es segédlámpák segítenek a felhasználóknak a megszakítás nélküli munkában, és sokkal könnyebbé teszik a rossz látási viszonyok közötti munkát. Sőt, mint a Makita összes termékéhez, ehhez is hároméves garanciá jár, ha online regisztrál.

Makita DTD171 ütvecsavarozó
A Makita számos vezeték nélküli szerszámmal bővítette termékportfólióját, ideértve a következőket: két új 12 Vmax CXT szénkefe nélküli ütvecsavarozó (TW160D és TW161D) és egy 18 V LXT (DTW181Z). Ezen eszközöket is a sokoldalúság és a könnyű használat szem előtt tartásával tervezték, és a Makita számos iparágvezető belső technológiájával rendelkeznek. A 18 V-os LXT Brushless új termékeket is ergonómiailag úgy tervezték, hogy a felhasználók a lehető leghosszabb ideig használhassák az eszközöket diszkomfort érzése nélkül.

Makita innovatív piacvezető technológiák

Az egyik olyan elem, amely mindhárom termékben megtalálható, a Makita innovatív fordított forgású automatikus leállítás (Reverse Rotation Stop Mode) módja. A rendszert úgy tervezték, hogy a csavaros rögzítés sokkal biztonságosabb legyen, és úgy aktiválható, hogy a szerszám kioldóját hátrafelé húzza. Használat közben az ütvecsavarozó felismeri, amikor a csavart elegendően meglazították, és 0,2 másodperc alatt megállítja az ütést és a forgást. A mód nemcsak a biztonságosabbá teszi a munkát, hanem energiát takarít meg a felesleges igénybevételtől.

Makita szénkefe mentes motor
Brushless motortípusok

Gépdepo logo

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás