A Makita majd 10 éves tapasztalata a szénkefe mentes motorok fejlesztésében kiemeli vetélytársai közül. Az elmúlt 10 évben bebizonyosodott, hogy a szénkefe mentes motoroknak nemcsak létjogosultságuk van a szerszámgépek gyártásában, de hatékonyságuk messzemenően felülmúlja szénkefés elődeikét.


BL motor szemléltetésMásféleszer hosszabb munkaidő
Makita szénkefe mentes motorjai precíziós gyártástechnológiával készülnek, ami legalább másfélszeres hatékonyságot eredményez a szénkefés motorokkal szemben. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy egy teljesen feltöltött 18V-os Li-ion akkumulátor egy szénkefe mentes motorral hajtott gépet legkevesebb másfélszer annyi ideig működtet, mint azonos körülmények között szénkefés riválisát.

A szénkefe mentes szerszámgépek nemcsak nagyobb hatásfokkal dolgoznak, de, a Li-ion akkutechnológiának köszönhetően, a töltésük is kevesebb ideig tart. Példának okáért a 18V-os 3,0Ah Li-ion akkumulátort csupán 22 percig kell tölteni, de még az 5,0Ah-s is 100%-ra töltődik 45 perc alatt.

LXT termékcsalád
Mivel a Makita a szénkefe mentes gépcsaládot az LXT termékpalettán belül vezette be, ezért az összes szénkefe mentes gép gyári akkumulátora több, mint 100 másik szerszámgéppel lesz kompatibilis.

Kisebb súrlódás, nagyobb nyomaték
Mivel a szénkefék okozta súrlódással nem kell számolni, ezért a szénkefe-mentes motorok lényegesen nagyobb nyomaték leadására képesek. Mivel ezek a motorok nagyobb nyomatékot adnak le, kevesebb energiára van szükségük a működésükhöz, hogy azonos hatásfokot elérhessenek. A szénkefék hiánya a szükséges szervizelések előfordulását is drasztikusan megritkítja. A szénkefe mentes motorok többnyire nem igényelnek karbantartást, így a gép használójának is több ideje marad.

 

SZÉNKEFE MENTES TERMÉKCSALÁD

KEVESEBB KARBANTARTÁS | NAGYOBB HATÁSFOK | HOSSZABB ÉLETTARTAM

BL termékcsalád

 

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás