Jó tipp! - Optimális töltési folyamatJó tipp! - Optimális töltési folyamat

  Optimális töltési folyamat Az akkumulátorokat mindenképp érdemes feltöltés előtt pihentetni, megvárni amíg lehűl.A Makita kifejlesztett egy egyedi feltöltési rendszert, amely a beépített hűtőventilátoron alapul.

Makita 4-ütemű fűkaszákMakita 4-ütemű fűkaszák

  Mitől nagyszerűek a 4-ütemű motorral ellátott Makita fűkaszák? A Makita újonnan tervezett 4-ütemű motorjai a következő előnyöket nyújtják Önnek  a 2-ütemű motorokkal összehasonlítva: Nagy teljesítmény, kompakt design Tisztább kipufogógázok Alacsony fenntartási költség Könnyű karbantartás Alacsony zajszint A Makita 4-ütemű motorjai nagy forgatónyomatékot és lóerőt képesek leadni.

Makita fűnyírók vágástechnológiájaMakita fűnyírók vágástechnológiája

 A Makita fűnyíróinak különleges jellemzője a kimagasló vágástechnológiában rejlik. A 3Cut® vagy a 4Cut® vágástechnológiával füvet nyírni többet jelent puszta fűnyírásnál.

Jó tipp! - Hogyan válasszak fűnyírót?Jó tipp! - Hogyan válasszak fűnyírót?

 A fűnyíró vágószélessége – minél nagyobb, annál jobb, vagy mégse? Egy fűnyíró vásárlásakor az egyik legelső és legfontosabb szempont, amit szem előtt kell tartanunk, hogy mekkora az a terület ahol használni szeretnénk.

Fókuszban a Makita HR2811FT fúró - vésőkalapácsFókuszban a Makita HR2811FT fúró - vésőkalapács

  A Makita HR2811FT gép fúró, fúrókalapács és véső üzemmódokban használható. Közel 40 vésőpozíció.

Jó tipp! - ÜtvefúrókJó tipp! - Ütvefúrók

A hagyományos ütvefúró gépnél az ütőmozgást egy körmöstárcsás ütőmű állítja elő. Minél nagyobb az ütvefúró fordulatszáma, annál gyakoribb az ütésszám.

Makitawebshop.hu névváltozásMakitawebshop.hu névváltozás

Gépdepo -  A Makita Webshop! A Makitawebshop.

Makita és Dolmar márka történetMakita és Dolmar márka történet

A fejlesztések után 1927-ben a türingiai Dolmar hegyen próbálták ki az elsõ gyártásra érett benzinmotoros láncfűrészt. Ez a gép piackész volt, és forradalmasította a erdõben dolgozók munkáját.

Új Makita modellek!Új Makita modellek!

Idén tavasszal végre megérkeznek hozzánk is, a Makita HR sorozatú fúrókalapácsok legújabb képviselői! Több mint 95 éves múltra tekint vissza a Japánban 1915-ben megalapított Makita Ltd.

Makita ismételten a legjobbak közöttMakita ismételten a legjobbak között

A Makita a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2011-ben (2008, 2009, 2010 után) ismét elnyerte a Superbrands©és Business Superbrands© címeket.A Superbrands a világ leg-jelentősebb márkaértékelési rendszere, mely 87 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat.

Válogass a Makita tartozékokból!
Válogass a Makita akkus porszívókból!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás