Makita benzinmotoros darabolókMakita benzinmotoros darabolók

A Makita DPC7311 benzinmotoros darabolója egy igen erőteljes gép mely rendkívül hatékony. Kompakt felépítéssel, megfelelő egyensúly kialakítással, 350 mm-es vágótárcsákhoz tervezték.

Miért Makita olaj?Miért Makita olaj?

Miért érdemes Makita olajat választani? Rövid áttekintés olvasható a következőkben: Kétütemű motorolajNagy teljesítményű félszintetikus kétütemű motorolaj, benzines keverékkenésű vagy olajbefecskendezős kenési rendszerű motorokhoz.

Jó tipp! - Damilfejek használataJó tipp! - Damilfejek használata

1. Forgassa a damilfej ütőgombját úgy, hogy a nyilak egy vonalban legyenek, majd vegyünk egy 2,5-3 méter hosszú, a damilfejhez megfelelő átmérőjű damilt.

Makita fűnyíró traktorokMakita fűnyíró traktorok

A motor Ha első osztályú fűnyírókról van szó, a Makita mindig dobogós helyezést ér el. Mivel továbbra is az élvonalban szeretne maradni, elsőrendű, új generációs motorokra van szüksége.

Miért is van szükség a gyepszellőztetőre?Miért is van szükség a gyepszellőztetőre?

Tavasszal a hó elolvadása után hamar felfedezhető a fűszálak tövét borító filc, ami több okból is káros a fű fejlődésére. Egyrészt olyan bevonatot képez a talajon, ami akadályozza annak szellőzését, a gyökérzóna oxigénhez jutását.

A Makita sikereit ismét díjaztákA Makita sikereit ismét díjazták

Örömmel és nem kis büszkeséggel értesítjük Önöket, hogy a Makita, a hasonló piaci szereplők között egyedülálló módon immár ötödik alkalommal nyerte el a Superbrands és a Superbrands Business megtisztelő címet. Egyedülálló, mert míg a Superbrands címmel kitüntetettek a fogyasztók körében vívtak ki elismerést, addig a Superbrands Business díjazottjai a vállalkozásokkal, szervezetekkel működtek együtt kiemelkedően és a Makita Kft.

Makita 12V 2,0Ah-s akkumulátor változás!Makita 12V 2,0Ah-s akkumulátor változás!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 12V 2,0Ah Ni-Cd Makita akkumulátorok (192597-4) csomagolásán az idáig megszokott 2,0Ah helyett mostantól 1,9Ah szerepel. Ennek oka az EU akkumulátorokkal kapcsolatos direktívája, ami egy mérési metódust határoz meg minden gyártó számára, így igazodva a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) szabványához.

Jó tipp! - Mire érdemes odafigyelni a kompresszor vásárlásakor?Jó tipp! - Mire érdemes odafigyelni a kompresszor vásárlásakor?

Nagyon fontos szempont, hogy az adott munkához produkálni tudja a megfelelő nyomást (Bar) és a megfelelő légszállítást (liter/perc). A gyártó megadja a levegős kompresszor által előállított nyomást, például: Max.

Jó tipp! - Optimális töltési folyamatJó tipp! - Optimális töltési folyamat

  Optimális töltési folyamat Az akkumulátorokat mindenképp érdemes feltöltés előtt pihentetni, megvárni amíg lehűl.A Makita kifejlesztett egy egyedi feltöltési rendszert, amely a beépített hűtőventilátoron alapul.

Fókuszban a Makita HR2811FT fúró - vésőkalapácsFókuszban a Makita HR2811FT fúró - vésőkalapács

  A Makita HR2811FT gép fúró, fúrókalapács és véső üzemmódokban használható. Közel 40 vésőpozíció.

Jó tipp! - ÜtvefúrókJó tipp! - Ütvefúrók

A hagyományos ütvefúró gépnél az ütőmozgást egy körmöstárcsás ütőmű állítja elő. Minél nagyobb az ütvefúró fordulatszáma, annál gyakoribb az ütésszám.

Makitawebshop.hu névváltozásMakitawebshop.hu névváltozás

Gépdepo -  A Makita Webshop! A Makitawebshop.

Makita és Dolmar márka történetMakita és Dolmar márka történet

A fejlesztések után 1927-ben a türingiai Dolmar hegyen próbálták ki az elsõ gyártásra érett benzinmotoros láncfűrészt. Ez a gép piackész volt, és forradalmasította a erdõben dolgozók munkáját.

Új Makita modellek!Új Makita modellek!

Idén tavasszal végre megérkeznek hozzánk is, a Makita HR sorozatú fúrókalapácsok legújabb képviselői! Több mint 95 éves múltra tekint vissza a Japánban 1915-ben megalapított Makita Ltd.

Makita ismételten a legjobbak közöttMakita ismételten a legjobbak között

A Makita a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2011-ben (2008, 2009, 2010 után) ismét elnyerte a Superbrands©és Business Superbrands© címeket.A Superbrands a világ leg-jelentősebb márkaértékelési rendszere, mely 87 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás