Jó tipp! - Kerti SzerszámokJó tipp! - Kerti Szerszámok

Ha jó szerszámot választ, könnyebb dolga lesz és a növények is hamarabb regenerálódnak.Általános vagy hasító?

Fókuszban a Makita csiszoló papírok és szalagokFókuszban a Makita csiszoló papírok és szalagok

Csiszoló papírokA Makita csiszolópapír választéka kiváló segítséget nyújt a fa és bútoripar, valamint a belsőépítészet dolgozó asztalosok és festő számára. A bordó színű csiszolópapírok elsődlegesen fa alapanyagok (pl.

Ezychange körkivágókEzychange körkivágók

A Makita Ezychange körkivágók rövid ismertetése.Jellemzők:Gyorscsatlakozós szerszámcsere, bi-metal lyukfűrész, 8mm-es alapú befogás, 40 mm furatmélység, 16-152 mm.

Újdonság! - Gerber termékekÚjdonság! - Gerber termékek

Aki megállíthatatlan, az arra tesz Ígéretet, hogy soha nem adja fel.Egyik lépés a másik után.

Fókuszban a Makita DCS6401 Benzinmotoros láncfűrészFókuszban a Makita DCS6401 Benzinmotoros láncfűrész

A profi felhasználásra ajánlott DCS6401 típusú láncfűrész négy felömlőnyílásos hengerkialakítása kiemelkedő vágásteljesítményt eredményez. Automatikus láncolajozás biztosítja a megfelelő kenést.

Bemutatkozik a Stabila LD 300 Lézeres távolságmérőBemutatkozik a Stabila LD 300 Lézeres távolságmérő

A Stabila LD300 lézeres távolságmérő ideális azok számára, akik gyakran kívánnak mérni beltérben. Megvilágított kijelző, nagy számok és betűk által kényelmes a mérés.

Fókuszban a Makita csiszoló és vágótárcsákFókuszban a Makita csiszoló és vágótárcsák

A Makita nagyszerű csiszoló és vágótárcsáinak rövid ismertetése.Fémcsiszoló tárcsaMegerősített süllyesztett csiszolótárcsa sarokcsiszolókhoz.

Makita technológia - Easy StartMakita technológia - Easy Start

Rugalmas indítás segítség. "Easy Start" Könnyű egyrántással beindítható.

Makita technológia - M2M vibrációcsökkentésMakita technológia - M2M vibrációcsökkentés

Maximális erő minimális erőfeszítéssel A Makita kifejlesztett egy motorrezgések csillapítására szolgáló különösen hatásos rendszert: az M2M-et.A M2M technológia két fontos szempontot vesz figyelembe.

Az Olfáról - Rövid márkaismertetőAz Olfáról - Rövid márkaismertető

Made in Japan - Az OLFA kések születése 1956-ban Y. OKADA úr, az OLFA Corporation megalapítója, feltalálta a világ első letörhető késpengés vágóeszközét.

Fiskars kerti szerszámok - rövid márkaismertetőFiskars kerti szerszámok - rövid márkaismertető

A Fiskars egy vezető márka, amely funkcionális, felhasználóbarát és tartós dizájn megoldásokat kínál a kéziszerszámok terén és azon túl is. A Fiskars termékek egyedi inspiráció hatására jöttek létre azért, hogy jól és hatékony módon tudjuk elvégezni a kívánt feladatot.

Fókuszban a Makita HR2470 Fúró-vésőkalapácsFókuszban a Makita HR2470 Fúró-vésőkalapács

Hatékony, ergonomikus, könnyű fúrókalapács, mely három (fúró- ütvefúró és véső) üzemmódja és fokozatmentesen szabályozható fordulatszáma révén bármely építőipari szakma nélkülözhetetlen segítőtársa. Tokmánya SDS-Plus befogású.

Zentro - Kiváló teljesítmény - hosszú élettartam!Zentro - Kiváló teljesítmény - hosszú élettartam!

Élenjáró technológia: Betonhoz, téglához, kőhözGyakorlati teszteken alapuló folyamatos termékfejlesztések eredményeként a fúrószárak megfelelnek az állandóan növekvő piaci elvárásoknak. A Zentro folyamatos fejlesztéseken ment keresztül az évek során, ennek köszönhetően kielégíti a professzionális felhasználók legmagasabb műszaki igényeit is.

A Nemesis...A Nemesis...

Vasalt beton, kőzet sem akadály Betonhoz, téglához, kőhöz...Nemesis fúrószárakA fejAz egy darabból préselt keményfémlapkás négy vágóéllel ellátott keményfém fej tökéletes megoldást nyújt a legkeményebb körülmények között is.

Jó tipp! - SarokcsiszolókJó tipp! - Sarokcsiszolók

Jó tanácsok, magyarázatok sarokcsiszoló vásárláshoz. Milyen technikai megoldásokkal találkozhat a Makita sarokcsiszolóknál?

Makita technológia - Li-Ion akkumulátorokMakita technológia - Li-Ion akkumulátorok

Egy forradalmi akkumulátor technológia Az egyedülálló hatékonyságnak és a könnyű súlynak köszönhetően a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezető szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó. Mérnöki kiválóság, részletekig kiterjedő minőség jellemzi az új lítium-ion akkumulátorokat, melyet minden Makita terméktől elvárhat.

Fókuszban a Makita FS6300R csavarbehajtóFókuszban a Makita FS6300R csavarbehajtó

A szárazépítési  munkákhoz kifejlesztett sorozat leggyorsabb tagja. 6.

Bemutatkozik a Makita SK102Z VonallézerBemutatkozik a Makita SK102Z Vonallézer

Az új vonallézer nagyszerűsége az egyszerű kezelhetőségben rejlik mely nem igényel bonyolult beállításokat. Önnek csak fel kell állítania a lézert és már kezdheti is a munkát.

Fókuszban a Makita gyémánttárcsákFókuszban a Makita gyémánttárcsák

Cosmos rendszer A Makita gyémántválasztékát az elmúlt 30 évben az európai építőipar elvárásainak megfelelően fejlesztte, felhasználva a magas szintű japán gyémánt-, és lézertechnikai tapasztalatokat. A felhasználóbarát és átfogó termékpaletta a könnyű tárcsakiválasztással és a legújabb ipari gyémánt-technológiával párosul.

Makita technológia - Torziócsillapító rendszerMakita technológia - Torziócsillapító rendszer

A Makita legfontosabb jövőbe irányuló törekvései a termékek folyamatos fejlesztéseiben és az állandó újításaiban nyilvánulnak meg, az egyik ilyen az SJS torziócsillapító rendszer.Az SJS rendszer egy speciális rugókombinációból áll, amely átviszi az erőt a forgó részből a kúpkerékre.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás