Részletes információkTwitter profilInstagram profilYoutube profilFacebook profil
Makita - Felhatalmazott Online Partner
Budapest, 14. kerület, Tel.: +36 1 870 0870
Professzionális Makita gépek nagy választékban
Az Ön kosara jelenleg üres!
Az Ön kosara jelenleg üres!
Belépés / RegisztrációHasználja ki a lehetőségeket!

Köszönjük a Construmára kilátogatóknak!

2019.04.09

Számos vásárlóval, praktikus észrevétellel és kérdéssel találkoztunk a 2019-es Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon!

Reméljük, akik kilátogattak a 212/A pavilonra - az élmények mellett, kisgépekkel, szerszámokkal és tartozékokkal gazdagodtak!

A Makita gépek minőségét emeltétek ki sokan, kedvezményes árainkra pedig felfigyeltetek!
Rengeteg olyan látogatóval volt szerencsénk megismerkedni a rendezvény ideje alatt, aki korábbi vevőnk, vagy éppen a helyszínen lett Makita tulajdonos, esetleg legnagyobb reményeink szerint a jövőben lesz ügyfelünk!

A szerdától péntekig tartó időszak az építőiparban dolgozóknak nyította meg kapuit, a szakmai napok keretein belül, a hétvége pedig a nagyközönségé volt. A hétvégén egy gombostűt sem lehetett leejteni.
Több ezren voltatok kint az idei kiállításon a pavilonunknál, ami fantasztikus élmény volt a kint dolgozó kollégáinknak is!

Az eseményről alább láthatjátok a képes beszámolónkat!

Nézzük a Gépdepo.hu milyen standdal állt ki a Construmára:

Construma 2019!

Még egyszer köszönjük, hogy kilátogattatok, várunk jövőre is Titeket!

Képek: Gépdepo, Makita Magyarország

Korábbi hírünket a Construmáról alább olvashatod:

2019-ben is látogass meg minket a Construmán!

Találkozzunk 2019-ben is a Construma szakkiállításon! A Construma az egyik legfelkapotabb és legjobban várt esemény az építőiparban. Immár 38. alkalommal bizonyíthatja piacvezető szerepét. A korábbi évekhez hasonlóan idén is az egyik legkiemeltebb rendezvénynek számít kategóriáján belül, mondhatjuk, hogy az építőipar csúcsrendezvényeként tartják számon hazánkban. A kiállítás jelentőségét tükrözi, hogy Kelet-Közép-Európaban egyedülálló.

Makita
NEO
Maktec
DOLMAR
STANLEY
Milwaukee
Virutex
Stabila
MASTER
Leica
STEINEL
OLFA
SOLA
KREATOR
Truper
Fiskars
geo FENNEL
Leatherman
Kapriol
Gorilla
Mafell
CMT
Diatech
A megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita szerszámgép, tartozék webáruház és szakkereskedés - Makita, Maktec, Dolmar gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Stabila mérőeszköz - OLFA kés, penge - Kreator tartozék - Akciók, extra Ajánlatok, Nagyvásárló Projekt.
Most keressük!|KARRIER|Katalógusok|Videók|ÁSzF|Adatvédelmi tájákoztató|MasterPass|3 év extra garancia|Szolgáltatásaink|Sok a kérdése?|Üzenetküldő
Hasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás

Egyéni ajánlat

Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása