Construma 2019

Találkozzunk 2019-ben is a Construma szakkiállításon!

A Construma az egyik legfelkapotabb és legjobban várt esemény az építőiparban. Immár 38. alkalommal bizonyíthatja piacvezető szerepét. A korábbi évekhez hasonlóan idén is az egyik legkiemeltebb rendezvénynek számít kategóriáján belül, mondhatjuk, hogy az építőipar csúcsrendezvényeként tartják számon hazánkban. A kiállítás jelentőségét tükrözi, hogy Kelet-Közép-Európaban egyedülálló. A közel 20 országból ékező mintegy 550 kiállító, 22.500 mterületen, évek óta tartja a 45-50.000 látogatói számot. A Construma és a hozzá kapcsolódó kiállítások a Hungexpo Budapesti Vásárközpont mind az 5 pavilonját és a szabadterületek nagy részét is magukba foglalják.

Az alábbi témacsoportok kerülnek megrendezésre:

Construma 2019 térkép


CONSTRUMA
Nemzetközi építőipari szakkiállítás
HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás
RENEO Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás
OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár
CONSTRUMA KERT
Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár

A látogatók, az építkezni, felújítani vágyók számára is kihagyhatatlan: a csokor mára az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

A GépDepo.hu újra képviselteti magát az építőipari kiállítók között, hogy megmutassa a Makita márka jelentőségét az ipari dolgozóknak és a felhasználóknak egyaránt. Építőipari gépeink nagy választékával várjuk az eseményre kilátogatókat.

A kiállításon mindemellett megtekintheti a legújabb megoldásokat és termékeket az építőiparban. Az innovatív építőanyagok, építési termékek, megoldások széles választékát.

A kiállítás időtartama:

2019. április 3-7.

Szakmai napok: 2019. április 3-5. (9-18 óráig)

Az első három napot ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzést is tart itt.


Nagyközönség napok: 2019. április 6-7. (9-18 óráig, vasárnap 17 óráig)

Hétvégére a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják idén is a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron.

A kiálltás helyszíne:

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Bejárat: I. és III. kapu

Találkozzunk az ’A’ pavilon 212/A standjánál!

Várunk szeretettel! - Gépdepo.hu

Online jegyvásárlás és további információk a Hungexpo.hu weboldalon.

(Felhasznált forrás: hungexpo.hu és construma.hu)

Őszre való Makita® akkus és hálózati gépek! Szerezd be most!
Őszre való Makita® akkus és hálózati gépek! Szerezd be most!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás