Neo tartalék szűrő 90-121 légtisztítóhoz
K112945

Neo tartalék szűrő 90-121 légtisztítóhoz

Ár: 8 690 Ft
Raktáron üzletben

Raktáron üzletben

guarantee_icon

1 év garancia

1 év standard garancia* (Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében, fogyasztói vásárlás esetén, értékhatárhoz kötött, sávos jótállás körébe tartozik a termék)Fogyasztói szerződés keretében vásárolt termékre a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján Magyarország területén a jótállás időtartama:a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,c) 250 000 forint eladási ár felett három év.
pipe_icon

Személyesen átvehető1 db

Átvétel ittarrow_down
pipe_icon

Kiszállítás1 db

Kiszállítási lehetőségekarrow_down
összehasonlítom

Paraméterek

Feltöltés alatt...

A NEO mechanikus szerszámok minőségi jótállási feltételei:

1. A „NEO” márkanévvel jelzett mechanikus szerszámok csoportjából az alábbi, 2. bekezdésben meghatározott termékekre a minőségi jótállás (a továbbiakban: „jótállás”) 25 év tartamú. A jótállás kiterjed a szerszámok megvásárlásától számított 25 éven belül feltárt, kizárólag a szerszámokra visszavezethető anyag- és gyártási hibákra.

2. Azon termékek felsorolása, amelyekre 25 éves a jótállás: - fogók: egyszerű, saruzó, szigetelt 1000 V, műszerész, Seeger, építőipari, bádogos, önzáró; - kábelcsupaszoló fogók; - kábelvágók és kábelvágó kések; - feszültségvizsgálók; - csőszerelő szerszámok: csőfogók, vízpumpa fogók, állítható villáskulcsok, csővágók, sorjázók, csővég alakító szerszámok; - csavarhúzók: lakatos, üthető, szigetelt 1000 V, műszerész, csavarhúzó betétek, ütve csavarozók; - dugókulcsok és tartozékok: racsnik, toldók, csuklók, hajtószárak, tartók; - kulcsok: villás-csillag, villás, csillag, ütőkulcsok, csőkulcsok, körmös, csapos.

3. Azon termékekre, melyek a 25 éves jótálláson kívül esnek, a törvény által előírt fél év tartozékgarancia vonatkozik A jótállás a rendeltetésüknek megfelelően használt NEO szerszámokra terjed ki. A kereskedelmi partner köteles a jótállás keretében visszavett termékeket megőrizni, és a Jótállás kötelezettje az importőrnek (a Neo képviselőjének) megtekintésre és elbírálásra rendelkezésre bocsátani. Az importőr szervize vizsgálja meg és bírálja el a visszavett termékeket. Az importőr hoz döntést a reklamáció pénzügyi elszámolásának módjáról. A reklamáció elszámolásának megengedett módja a helyesbítő számla vagy a termék ki cserélése (az Európai Unión kívüli országoknál minimális összegre szóló pro forma számla szükséges a vámkezeléshez.)

A jótálláshoz szükséges a vásárlás dátumát tartalmazó számla vagy pénztárbizonylat.

Fogyasztói szerződés keretében vásárolt termékre a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján Magyarország területén a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

FOXPOST
A FOXPOST a feladást követően 3 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott FOXPOST Csomagautomatába, majd SMS vagy Viber üzenetben értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az automatáknál, csak bankkártyával lehet fizetni.
Az értesítés után 4 naptári napig bármikor átvehető a küldemény.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át FOXPOST csomagautomatából!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Jelenleg nincsenek videók a termékhez.
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás