ÜZLETÜNK ELKÖLTÖZÖTT!

ÚJ CÍMÜNK: 1044 BUDAPEST, VÁCI ÚT 82.
( Külső Váci út, Újpest - 4. kerület )

VÁRUNK AZ ÚJ HELYEN!


Szaküzletünk saját belső parkolóval rendelkezik, így kényelmesen és gyorsan leparkolhatsz a gépjárműveddel, közel az üzlet bejáratához!
Értékesítő munkatársaink ha nehéz árut szeretnél vinni, készségesen segítenek a berakodásban is! 

keszpenzes_fizetes

Egyaránt tudsz fizetni készpénzzel és a szokásos bankok által elfogadott betéti-és hitelkártyákkal!  

online_aruhitel

Cégünk a Cetelem Bankkal áll szerződésben, így online hiteled ügyintézését követően amennyiben úgy döntesz, hogy személyesen szeretnéd átvenni az árut, előzetes egyeztetést követően készségesen intézzük neked!  

szaktanacsadas

Értékesítő munkatársaink és mi is törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékekről a lehető legtöbb szakmai tudást nyújtsuk az érdeklődők számára! Keress minket bizalommal, kérdéseidre örömmel válaszolunk!  

rendelesfelvetel

Ha a kiválasztott termék esetleg nincs azonnal elérhető raktár állapotban, a rendelést személyesen akár a szaküzletben is leadhatod! Eladó munkatársaink készségesen segítenek a termék megrendelésében, megérkezését követően pedig értesítünk annak átvételéről!

ugyfelszolgalat

Szaküzletünk földszinti részén szeretettel vár ügyfélszolgálatunk, ahol kolléganőink örömmel intézik a rendelésekkel és csomagfeladásokkal kapcsolatos észrevételeidet, kéréseidet és készségesen válaszolnak a kérdéseidre is!

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás