Scangrip ZOOM 3 Fokozatú LED fejlámpa 220 Lumen
03_5627

Scangrip ZOOM 3 Fokozatú LED fejlámpa 220 Lumen

Ár: 16 990 Ft
Rendelésre

Rendelésre

pipe_icon

Személyesen átvehető

Átvétel ittarrow_down
pipe_icon

Kiszállítás

Kiszállítási lehetőségekarrow_down
összehasonlítom

Scangrip ZOOM 3 Fokozatú LED fejlámpa 220 LumenÚjratölthető fejlámpa 3 fokozatú funkcióval

220 LUMENES FÉNYSZÓRÓ 3 FOKOZATÚ FUNKCIÓVAL

Mindenkinek szüksége van egy jó fejlámpára, hogy a munkáját olyan helyen is végezhesse, ahol nincs elegendő megvilágítás. Ez az oka annak, hogy egy újabb újratölthető fejlámpával bővítjük a profiknak szánt fejlámpák kínálatát. A SCANGRIP fejlámpacsalád új tagja mind a dizájn, mind a funkcionalitás, mind az ár tekintetében nagyon vonzó.
A "ZOOM" elnevezést azért kapta, mert a sugárzási szög az elvégzendő munka jellegének megfelelően "zoomolható". Így a fénysugár szöge 10°-tól, amely nagyon nagy, 75 m-es sugárzási távolságot biztosít, a sokkal szélesebb, 70°-os fénysugár szögig, amely rövidebb, 30 m-es sugárzási távolságot biztosít, és állítható.

Az új ZOOM nagyon erős, és akár 220 lument is biztosít. Új "3-STEP FUNCION" funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fénykibocsátás beállítását a tényleges fényigénytől függően. A beállítást az 1. LÉPÉS = 10 lumen, a 2. LÉPÉS = 80 lumen és a 3. LÉPÉS = 220 lumen fokozatban lehet elvégezni. Az 1. fokozatot "OLVASÁSI MÓD beállításnak" nevezik, mivel a 10 lumen éppen elegendő fényt biztosít például egy kezelési utasítás elolvasásához.

A ZOOM modern, áramvonalas és kompakt kialakítású, figyelemre méltóan alacsony, alig több mint 100 g-os tömeggel, ami azt jelenti, hogy alig veszi észre, hogy viseli. A 30 mm-es fejpánt puha és tartós, könnyen beállítható a kívánt hosszúságra. A lámpa feje rugalmas, és 45°-ban állítható, hogy a lehető legjobb megvilágítási szöget érje el munka közben.

Miért válassza a ZOOM-ot?

  • Nagy teljesítményű fejlámpa 220 lumenes fényerővel
  • Állítható fényerő 3 fokozatban
  • Modern, karcsúsított és kompakt kialakítás
  • Alacsony súly, alig több mint 100 g

Termék adatok:

  • Fényáramlás, Max (Lumen): 220
  • Megvilágítás, Max (Lux@0,5m): 1200
  • Megvilágítási távolság (méter): 75
  • LED teljesítmény (lm/w): 120
  • CCT (Kelvin): 6500
  • CRI: Ra > 70
  • Fénysugár szöge: 10-60°
  • Akkumulátor típusa: Li-ion
  • Akkumulátor kapacitása (mAh): 2000
  • Akkumulátor feszültsége (V): 3.70
  • Töltési bemeneti feszültség (V): 100-240V AC 50/60Hz
  • Töltő mellékelve: Nem
  • Vízállóság: IP54
  • Ütésállóság: IK07
  • Ütésállóság (méter): 1
  • Üzemhőmérséklet: -10 °C -tól +40 °C-ig

Ajánlott felhasználás:

Újratölthető fejlámpa 3 fokozatú funkcióval, a beállítást az 1. LÉPÉS = 10 lumen, a 2. LÉPÉS = 80 lumen és a 3. LÉPÉS = 220 lumen fokozatban lehet elvégezni. 

Paraméterek

Fényáram220 lumen / 3 fokozatban állítható
Fénysugártávolság75 m / 10-60°
Súly elemekkel100 g
Feltöltés alatt...
Feltöltés alatt...

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

FOXPOST
A FOXPOST a feladást követően 3 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott FOXPOST Csomagautomatába, majd SMS vagy Viber üzenetben értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az automatáknál, csak bankkártyával lehet fizetni.
Az értesítés után 4 naptári napig bármikor átvehető a küldemény.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át FOXPOST csomagautomatából!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás