Fiskars PowerGear™ csapszegvágó, 76 cm
1027215

Fiskars PowerGear™ csapszegvágó, 76 cm

Ár: 61 190 Ft
5 nap

5 nap

pipe_icon

Személyesen átvehető

Átvétel ittarrow_down
pipe_icon

Kiszállítás

Kiszállítási lehetőségekarrow_down
összehasonlítom

Tapasztalja meg a fejlett mechanikát és ergonómiát az új generációs csapszegvágókkal, amelyek nagyobb erőt, kényelmet és felügyeletet biztosítanak. Vágjon lakatokat, láncokat, illetve betonhálókat a nagy teljesítményű PowerGear ™ csapszegvágókkal. Segítségükkel több mint 30%-kal több erőt fejthetünk ki az edzett rudak vágásakor, különösen a vágás legnehezebb részein.

Az excenteres csavar segítségével a vágófej optimálisan beállítható, ugyanakkor a kovácsolt, hőkezelt pengék intenzív használat során is élesek maradnak. Az ergonomikus SoftGrip ™ markolat segíti a kényelmes és kontrolált használatot, míg a robusztus acélszerkezet garantálja a tartós teljesítményt. Ez a kialakítás képes elvágni 7,9 mm-ig (<19 HRC) a lágy anyagokat és 4,8 mm-ig (<40 HRC) a kemény anyagokat.

  • Ideális számos nehéz anyag vágásához, mint például lakatokhoz, láncokhoz, fémcsövekhez, rudakhoz
  • A PowerGear ™ szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően a tőkeáttételt növelő fogaskerekekkel több mint 30%-kal több erőt fejthetünk ki az edzett rudak vágásakor, különösen a vágás legnehezebb részein
  • Az állítható excenteres csavarok lehetővé teszik a vágófej optimalizálását a vágási teljesítmény érdekében
  • Kovácsolt, hőkezelt pengéi élesek maradnak, még intenzív használat esetén is
  • A szegecselt fogantyúkkal kialakított kemény acélszerkezet hosszú tartósságot garantál
  • SoftGrip™ részekkel rendelkező, ergonomikus markolata biztosítja a kényelmes és kontrolált használatot
  • Vágóteljesítmény: Lágy anyagok 7,9 mm (<19 HRC) vastagságig, kemény anyagok 4,8 mm (<40 HRC) vastagságig vághatók vele
  • Hossz: 76 cm

Paraméterek

Méret748
Súly4350 g
Feltöltés alatt...

A Fiskars Magyarország 1 év garanciát vállal, egyes terméktípusok esetén ez több is lehet. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges ! Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Fiskars PowrGear X ágvágók esetében további regisztráció nélkül is érvényes a 25 éves garancia a vásárlást igazoló bizonylat megléte esetén.

Fiskars Xact kerti termékek esetén a http://xact.fiskars.com/en/ weboldalon az OK gombra kattintva jut el a regisztrációs felületre. Az itt található mezőbe kérjük adja meg a termék gyári számát és kövesse az utasításokat.

Fiskars 4. generációs X-szériás fejszék garanciális feltételei

A 4. generációs Fiskars X-szériás fejszék (hivatalos gyártási dátum: 2015-08-01-től), már fejlettebb gyártási és anyaghasználattal rendelkeznek. A termékek fejlett műszaki és teljesítménybeli vizsgálaton esnek át a gyártás követően az adott felhasználási környezetüket figyelembe véve. Bármennyire is fokozott a minőség-ellenőrzés, néha felvetődhetnek hibák a gyártás során. Hogy továbbra is a legjobb használati élményt biztosítsuk a gyártási hibák minimalizálásával, 4. generációs Fiskars X-szériás fejszékre 25 év nemzetközi garancia érvényesíthető.

A garancia kizárólag az Európai Uniós tagállamok, Svájc, Norvégia, Új-Zéland, Oroszország, Ukrajna, Törökország, Kazahsztán és Izrael országokra érvényes.

A garancia érvényessége

A garancia csak internetes regisztráció után érvényes, így a http://www.info.fiskars.com/warranty/?L=HU weboldalon szükséges regisztrálni a terméket a vásárlást követően 30 napon belül.

A garancia nem vonatkozik és nem alkalmazható a termékre, amennyiben azt nem az eredetileg rendeltetett felhasználási formában használták, valamint haszonélvezeti, kereskedelmi, bérleti célú megállapodásoknál is érvényét veszti.

Garanciát kizáró tényezők

• Gondatlanság vagy a termék módosítása
• Baleset
• A termék elvesztése
• A hiba elkésett bejelentése a kiskereskedő, illetve Fiskars felé
• Amennyiben használatra nem alkalmas, hibás állapotban használja a terméket, s így kárt okoz vele
• Normál elhasználódás ellenes kinézet
• Szélsőséges, extrém hőmérsékleti viszonyok közötti, hő, láng, illetve 40°C feletti vagy -30°C hőmérséklet alatti használati környezet
• Nem betartott tárolási követelmények (pl kinti, szabadon tárolás), beleértve a használat utáni nem alapos tisztítást is
• Nem megfelelő tisztítási és tisztítóanyag használat (pl savak, oldószerek, egyéb maró anyagok)
• Az időjárás viszontagságai által okozott meghibásodás, rozsdásodás, elszíneződés
• A garancia szintén nem érvényesíthető különösen agresszív éghajlati tényezők esetén és extrém munkakörülmények között. Ilyen pl tengerpart, folyamatos vízzel érintkezés, vegyszerek, hamu, cement, beton, por stb.

Amennyiben hibát észlel a Fiskars 4. generációs fejszéivel kapcsolatban, úgy el kell juttatnia a terméket, a termék dokumentumait és jótállási igényét a kereskedőhöz, ahol vásárolta a terméket, lehetőleg a hiba fellépését követő 30 napon belül.

A garanciális feltételeknek való megfelelést a Fiskars ellenőrzi. Amennyiben jóváhagyásra kerül, úgy a terméket a Fiskars megjavítja vagy kicseréli egy ugyanolyan termékre. Amennyiben a termék gyártása már megszűnt, úgy egy hasonló funkciókat ellátó terméket kap a gyártó általi aktuális termékkínálatból.

A Fiskars nem vállal felelősséget bármilyen közvetlen, közvetett és speciális kárért, mely hatással van bármilyen más eszközre, felszerelésre vagy kereskedelmi veszteségre (értékesítési területen is), késedelemre, hibára, jelen jótállás mellett sem.

Az alábbi garancia a gyártó által szolgáltatott kiegészítő garancia (termékregisztráció esetén), mely nincs hatással a viszonteladó által adott garanciális feltételekre, csergaranciára, melyre az ügyfél jogosult az adott nemzeti jogszabályok értelmében.

A regisztráció menete

A fejsze nyelén található azonosító számot adja meg a következő oldalon: http://www.info.fiskars.com/warranty/?L=HU

Az azonosító szám QR kód olvasóval is leolvastatható.

Adja meg a termék azonosító számát, majd az Ön család- és keresztnevét, az országot és e-mail címét. Olvassa el a személyes adatkezelésre vonatkozó információkat, valamint garanciális feltételeket, majd elfogadásuk esetén kattintson a Regisztrálok gombra.

Sikeres regisztrációt követően visszaigazolást kap az Ön által megadott e-mail címre, melyre a garancialevél is kiküldésre kerül.  A kibővített 25 éves garancia csak a hivatalos garancialevél megléte mellett érvényesíthető.

Csere vagy javítás után a garancia időtartama nem hosszabbodik meg.

A kibővített garancia minden esetben csak a vásárlást igazoló dokumentum megléte esetén érvényes.

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

FOXPOST
A FOXPOST a feladást követően 3 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott FOXPOST Csomagautomatába, majd SMS vagy Viber üzenetben értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az automatáknál, csak bankkártyával lehet fizetni.
Az értesítés után 4 naptári napig bármikor átvehető a küldemény.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át FOXPOST csomagautomatából!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Jelenleg nincsenek videók a termékhez.

A Cetelem hitelügyintézéshez az oldalunkon való regisztráció szükséges!

Részletre vásárláshoz tegye a terméket a kosárba, majd a megrendelés véglegesítésénél válassza a Cetelem Online áruhitel opciót!

Készítse elő okmányait!

Amire szüksége lesz:

- Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya
Vagy
- Érvényes útlevél és lakcímkártya
- Érvényes adóigazolvány

Biztosra akar menni a hiteligénylés kitöltésekor?

- Nyissa meg számítógépén, vagy szükség esetén nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet!
- Tartsa megnyitva ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során

Elakadt? Kérdése van?

- Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 870 0870 számon!

Áruhitel Referencia THM: 19,90%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 48 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Éves ügyleti kamat: 18,29 %. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 9, 12, 17, 18, 24, 30, 36, 42 vagy 48 hónap.  
Szükséges önrész, a vételár függvényében: 500 000 Ft-ig önrész nélkül, 500 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Reprezentatív példa   2 000 000 Ft-os vételár esetén:

Önrész: 500 000 Ft

Kezelési dij: 0 Ft

Hitelösszeg: 2 000 000 Ft

Referencia THM: 19,90 %

Futamidő: 48 hónap

Havi törlesztőrészlet: 59 053 Ft

Fix, éves ügyleti kamat: 18,29 %

A fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 2 834 544 Ft

A GépDepo.hu Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok  oldalon tekinthet meg, illetve töltheti le.

Érvényes: 2024. január 2. napjától visszavonásig, a webáruházban megjelölt termékekre.

Hiteligénylést Bankunkhoz mindazon személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

- Természetes személy
- 18. életévét betöltötte
- Magyarországon levő állandó lakcím
- Igazolt, rendszeres jövedelem
- Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
- Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
- Aktív állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

A hitelbírálatnál szükséges adatok ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen dokumentumok:

1. Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok
- Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
- Érvényes útlevél és lakcímkártya
- Érvényes adóigazolvány

2. Lakcímet igazoló egyéb okmányok
- Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy
- vezetékes, vagy előfizetéses mobil telefonszámla vagy
- gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla.
(A szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

3. Jövedelmet igazoló okmányok


Ha Ön munkavállaló
- 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Vagy
- Azon bankszámla utolsó, két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő aktív munkaviszonyából származó jövedelmét, vagy nyugdíját jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére szóló bankszámlára, vagy az ügyfél házastársával közös bankszámlájára, és a tartózkodási helye/helyük címére szól

Ha Ön egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos
- Vállalkozók - gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja - esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Nyugdíj igazolás esetén az utolsó havi bankszámlakivonat szükséges.

Ha Ön őstermelő
- Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

Ha Ön nyugdíjas
- Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi eredeti kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös nevére, illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól, és nyugdíj törzslap,
- Vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről.
- Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

- Bankszámláról történő teljesítés esetén azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad csoportos beszedésre
- A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről.
- Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről.

Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

THM 19,90 % Hitelajánlat

Munkáltatói igazolás

Ügynöki tájékoztató

Jövedelem-változás hatásainak bemutatása

Online szerződéskötési rendszer használatának feltételei

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól:
https://www.mnb.hu/letoltes/tajekoztato-a-tulzott-eladosodottsag-kockazatairol.pdf

Cetelem dokumentumok:

https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Jövedelem változás hatásainak bemutatása:



a) cégnév: GépDepo.hu Kisgép és Szerszám Szakkereskedés Kft.
székhely: 2626 Nagymaros, Váci út 90-92.
nyilvántartási azonosítója (cégjegyzékszáma): 13-09-129987
levelezési cím: 2626 Nagymaros, Váci út 90-92.
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: 1850 Budapest,
Központi telefon: (36-1) 428-2600, központi fax: (36-1) 429-8000, E-mail:
ugyfelszolgalat@mnb.hu)
b) Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A
nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.
c) Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt. megbízásából jár el, és a megbízó
érdekeit képviseli.
d) Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül.
e) Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi
lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a
pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása
(hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt.
f) A Magyar Cetelem Zrt. biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére
vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban
(személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben)
közölhesse.
g) Társaságunk az ügyfél számára az alábbi más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem
minősülő – szolgáltatása ellenértékeként nem számít fel díjat.
A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségében, annak
nyitvatartási idejében, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon 8:30-tól 17 óráig
és a hét egy munkanapján (hétfő) 8 órától 20 óráig, az írásbeli panaszt elektronikus eléréssel
(https://www.cetelem.hu/kapcsolat) folyamatosan fogadja.
A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha
az ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges,
a Magyar Cetelem Zrt. a panaszról és adott esetben az azzal kapcsolatos álláspontjáról
jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz
esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi,
egyebekben az írásbeli panaszra vonatkozó rendelkezések szerint jár el.
A Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a
panasz közlését követő, jogszabályban előírt határidőn belül megküldi az ügyfélnek.
A Magyar Cetelem Zrt. valamint Társaságunk szolgáltatásával vagy eljárásával kapcsolatos
panasz elutasítása esetén, vagy ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, az alábbi
szervekhez fordulhat:

a. A szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a
szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita rendezése érdekében a
polgári perrendtartás szabályai szerint bírósághoz fordulhat, vagy a Pénzügyi Békéltető
Testület eljárását kezdeményezheti. A Pénzügyi Békéltető Testület: aktuális elérhetősége:
Pénzügyi Békéltető Testület H-1525 Budapest Pf.:172., telefon: +36- 80-203-776,
www.penzugyibekeltetotestulet.hu.
b. Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényben hivatkozott jogszabályok fogyasztóvédelmi
rendelkezéseinek megsértése miatt, a Magyar Nemzeti Banknál fogyasztóvédelmi eljárást
kezdeményezhet. Levelezési cím: Magyar Nemzeti Bank 1850 Budapest, telefon: 06-1-428-
2600, e-mail cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu.


Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás