Idén tavasszal végre megérkeznek hozzánk is, a Makita HR sorozatú fúrókalapácsok legújabb képviselői!


Több mint 95 éves múltra tekint vissza a Japánban 1915-ben megalapított Makita Ltd., amely a mai napig Japán egyik legnagyobb elektromos kéziszerszámgyártó és forgalmazó cége.

A Makita logóval fémjelzett termékek vitathatatlanul a magas minőség, a kiforrottság, az átgondoltság és a tartósság jelképei szerte a világon.

A Makita új fúró-vésőkalapácsait a hírnevüknek megfelelően napjaink forradalmi technikai vívmányai jellemzik. A modern, dinamikus megjelenés és technikai paraméterek határozottan megkülönböztetik úgy az elődeitől, mint a konkurens berendezésektől.

Az új típusok fúrói: HR2300, HR2600 és fúró-vésőkalapácsai: HR2601, HR2610, HR2611 radikálisan megváltoztatják a konkurensekkel szemben támasztott követelményeket.

Az új elektropneumatikus rendszernek és a megnövelt motorteljesítménynek köszönhetően, a gépek egyes ütéseinek energiája 2,9 J-ra nőtt, amely az 1000/perc értéket meghaladó fordulatszám, és a 4600/percet elérő ütésszámmal a kétkilós fúrókalapácsok osztályában a leggyorsabb fúrási sebességet teszik lehetővé.

A készülékbe új, megnövelt tömítettségű csapágyakra ültetett, tökéletesített hűtési rendszerű, 800W-os motort építettek be, és hosszú élettartamú szénkeféket.
 
A gépet egy új szerszámbefogó rendszerrel látták el, amely az SDS-PLUS-os szerszámok behelyezését könnyedén, egy kézzel teszi lehetővé, kapott egy csúszókuplungos rendszert, amely megakadályozza a motor hirtelen leállását a szerszám megszorulásakor.

Furatmélység határolóval felszerelt kiegészítő fogantyú, tetszőleges helyzetben rögzíthető.
Az erőátviteli rendszert biztonsági tengelykapcsolóval, a meghajtó motort új generációs, tökéletes hűtési rendszerrel és reteszelhető kapcsolóval látták el a folyamatos munkához.

A hátsó markolatot csúszásgátló és rezgést csillapító tulajdonságú elasztomerrel burkolták. Ez jelentősen megkönnyíti, és biztosabbá teszi a munkát, akár izzadt kézzel is.

A HR2601, HR2610, HR2611 modellek a fúrás, és ütvefúrás üzemmód mellett rendelkeznek egy harmadik, igazító vésés funkcióval is. Továbbá 40 fokozatú vésőpozíció állítással is rendelkeznek, azonos nyomatékot és fordulatszámot képesek tartani mindkét forgás irányba is.


A standard felszerelés oldalfogantyúból és furatmélység határolóból áll.

A készülék egy praktikus, rugalmas, az előző modelleknél már megismert műanyag kofferben kerül a vásárlóhoz, amelyben sok hely található a kiegészítő felszereléseknek is.

A japán konstruktőrök több éves munkájának az eredménye rendkívüli teljesítmény, és ami szintén nem elhanyagolható, a modern, inspiráló megjelenés.
Az új termékek tesztelését speciálisan a Makita cégnek tervezett szoftverrel végzik,
amelyet már az új ütve-fúrókalapácsnál és bontókalapácsoknál is alkalmaztak.

A tesztek eredménye világszínvonalú üzembiztosságot és tartósságot garantál a felhasználóknak.

Ha még több információra kíváncsi kövesse akcióinkat, az új gépek hamarosan kaphatóak lesznek nálunk is.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás