A javítandó gépet a 1045 Budapest, Pozsonyi utca 17. szám alatt található üzletünk földszinti részén adhatod le, az ügyfélszolgálaton. Kolléganőink készségesen segítenek neked, felveszik a garanciális és garanciális időn túli javításokat. Az átvétel során megírják a szükséges átvételi jegyzőkönyvet. Elkérik az értesítési címedet, illetve az elérhetőséged. 


Amikor a javítandó gépedet leadod, néhány dokumetációra szükségünk van. 
Garanciális szervizelés esetén: 1. vásárlást igazoló bizonylat / számla; 2. garancialevél; 3. extra garanciát igazoló regisztrációs bizonylat. Ez utóbbi (3.) csak abban az esetben nélkülözhetetlen dokumentum, ha túl vagyunk az 1 éves garanciális időszakon. 


Amikor a készüléket szervizelésre hozod: kérünk téged, hogy az alábbi pontok figyelembevételével kerüljön sor az átadásra:
- tiszta és szennyeződéstől mentes, megtisztított legyen a gép,
- zsír és oldószermentes, ( pl..: festékszórók, kompresszorok, keverőgépek esetén ) 
- por- és törmelékmentes, ( pl.: vésőkalapácsok, bontókalapácsok esetén )
- festék- és ragasztómentes, (pl.: keverőgépek, kinyomópisztolyok esetén ) 
- egészségügyileg higiénikus állapotban, ( pl.: szennyvíz szivattyúk esetén ) 
- olaj- és üzemanyagmentes. ( pl.: benzinmotoros készülékek esetén ) 
Természetesen a fentiek hiányában a szervizünk elvégzi a szükséges gépmetisztítást a kézi szerszámgépek esetén, melynek díjazását a szervizelés során felszámítjuk. 


Ha a meghibásodás használat közben, az adott tartozékkal következett be, akkor kérünk, hogy a tartozékot is add le a géppel. Pl.: ha egy fúrókalapács egy adott méretű fúrószár használatával hibásodott meg, akkor szükség lesz a tartozékra is, mely befojásolhatja a javítási ajánlat és javítási folyamat végeredményét. Látnunk kell a használat során üzemben tartott tartozékot is. 

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás