A világszerte elismert Stanley újabb fejlesztésű késekkel és pengékkel bővülő kínálata, profi felhasználók és szakemberek igényét is kielégíti.

Banner

Tovább a késekhez

Rögzített pengés kések

Rögzített pengés kések

Minden cserélhető penge használható vele. Ezek a kések a legnagyobb igénybevételre lettek kialakítva. Ezek a fixpengés kések fejlesztéseik révén a lehető leggyorsabb penge cserélési mechanizmussal bírnak. Könnyen nyitható, tisztítható. Ideális megoldás magas por és szennyezettségi környezetben, amely tönkreteheti a visszahúzó mechanizmust.





Visszatolható pengés kések
Visszatolható pengés kések

A legtöbb cserélhető penge használható vele. A rögzített pengés késekhez hasonlóan erős igénybevételre lettek kialakítva a legbiztonságosabb rögzítési technológiával, így biztos a pengetárolás. A vágási mélység kontroll alatt tartható.




Tördelhető pengés késekTördelhető pengés kések

Ideális, ha folyamatosan éles vágóél használandó. Erős és kellőképpen vastag a penge ahhoz, hogy erős igénybevételeknél is a kifejtett nyomás ellenére ne törjön.
18 mm-es penge 8 szekcióval kiváló ár értékarányt biztosít.



9 mm-es tördelhető pengés kések9 mm-es tördelhető pengés kések

Ideális vékony lapok vágására. A keskenyebb változatú 9 mm-es penge vékonyabb anyagoknál és általános szakfeladatokra alkalmazható biztonsággal.




Speciális felhasználású, profi-, sport és zsebkésekSpeciális kések

Újabb, kibővített szortiment. Speciális kések művészek, dekoratőrök részére. Praktikus zseb és sportkések változatos felhasználásra (kültér, kemping, horgászás, kert stb).



Minden igényt kielégít az igényes, széles pengeválaszték

A hagyományos általános felhasználású Stanley pengék mellett egy felhasználás specifikus kínálat is szerepel a gyártónál. Ezek a pengék a legapróbb részletekben is úgy kerültek kialakításra a mérnökök által, hogy a legnagyobb igénybevétel esetén is a maximális hatékonysággal rendelkezzenek.

Karbid pengék

Karbid pengék

FatMax pengék

FatMax pengék

Stanley pengék

STANLEY pengék

• 5x hosszabb élettartam a
hagyományos pengékhez
képest
• Sokkal tartósabb vágóél
• Lézerrel felvitt bevonat
• 75%-kal élesebb
• 2x hosszabb élettartam
• 35 kg törésellenállás
• Minden késhez alkalmas
• Kiváló ár értékarány

Profi felhasználók jelezték, hogy a pengék gyakori cseréje, igen fárasztó, igy kifejlesztettük azt a pengét, amely 5x hosszabb élettartammal bír a versenytársak pengéihez képest. A wolfram karbid bevonat, mely keménysége a gyémánt utáni és a speciális lézertechnikával a penge felületére felvitt anyaggal a hosszabb élettartamú pengével időt és fáradtságot takarít meg.

Ötletek és technikák

1. ötlet - Válassza a feladathoz illő késpengét. Vékonyabb pengét puhább anyaghoz, ahol kisebb erőkifejtés szükséges.

2. ötlet - Vastagabb pengék kevésbé törnek, és ideális pl.szőnyeg vágásánál, ahol nagyobb erőkifejtésre lehet szükség a vágáskor.

3. ötlet Az esetleges szakadás elkerülése érdekében használjon mindig éles pengét, és minél kisebb szögben hajtsa végre a vágást.

4. ötlet - Nedves papír vagy film vágásához a legjobb a konvex penge vagy az egyenes, amit minél kisebb szögben célszerű tartani.

5. ötlet - Jó minőségű anyagok vágásánál használjunk vágó anyagot.

6. ötlet - Lehetőség szerint egy fémvonalzó mellett vágjunk.

7. ötlet - Amennyiben több különböző vastagságú anyag vágását végezzük, több kisebb vágással haladjunk inkább, mint kemény nagy vágással.

Fontos

Figyeljen arra, hogy mindig éles legyen a penge, amivel vág, így időt és energiát spórol.

Biztonság

Húzza vissza vagy vegye ki a pengét a késből, ha nincs használatban. Lehetőség szerint egy acélvonalzó mellett vágjon, ujjait tartsa minél távolabb a pengétől. Tárolja a késeket és pengéket a gyermekektől elzárt helyen.

Stanley innováció - bemutatóvideó

Kések és pengék kompatibilitása

Kések és pengék kompatibilitása

Forrás: https://www.stanleyworks.hu

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás