Stanley FatMax elektromos szerszámgépek

Bemutatkozik a Stanley FatMax

A Stanley 1843-ban mint magas minőségű vasalatokat gyártó vállalat. A cég az USA-beli Stanley Black & Decker konszern része, melynek székhelye New Britain-ban van, Connecticut-ban. Ma már a Stanley kéziszerszámokat, tárolási megoldásokat, elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat fejleszt, gyárt és forgalmaz - teljes körű szolgáltatást nyújt a profi szakemberek és az otthoni barkácsolók számára is.

Céljuk, hogy inspirálják és támogassák a szakembereket és a barkácsolókat valami kiemelkedő és egyedi megteremtésében. A felhasználókat a munka minden szakaszában – az előkészítéstől a befejezésig – támogatják szerszámaikkal. Minden termék megfelel az elvárásoknak, melyek az igényes felhasználók szempontjából a tartósságot, a teljesítményt és az ergonómiát jelentik. Ezért minden egyes terméket kiterjesztett tesztelésnek és fejlesztésnek vetettek alá. Így a Stanley Fatmax® lehető legjobb kombinációját nyújtja a funkcionalitásnak, teljesítménynek és ergonómiának, így növelve a kiváló ár-érték arányt.

Minden Stanley Fatmax® elektromos szerszámgépre 3 éves garanciát biztosít a vállalat a gyártásbeli és anyaghibákra, amennyiben készülékét a vásárlás napjától számított 4 héten belül regisztrálja a www.stanley.eu/3 honlapon. Amennyiben nem regisztrál, a törvény által előírt 12 hónapos garanciára jogosult gyártásbeli és anyaghibák esetén. Pontosabb garancia leírást a www.stanley.eu/3 honlapon talál.

Egy kis történelem

A STANLEY Works vállalatot eredetileg 1843-ban Frederick T. STANLEY alapította, mint csavarokat és vasalatokat gyártó céget New Britain-ben, Connecticut-ban. Néhány évvel később 1857-ben Frederick unokatestvére megalapította a STANLEY Rule and Level Company céget. 1920-ban a Rule and Level vállalat egyesült a STANLEY Works céggel és elindult az úton, hogy híressé váljon Kéziszerszám divíziójukkal.

Stanley történelem

Az évek során a STANLEY Works készített néhány igen innovatív és hasznos eszközt. Ezek közé tartozik a Bailey® gyalu, a Surform® tisztító kés, a PowerLock® mérőszalag és legújabban a FatMax™ szerszámok. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén.

A Stanley és a Black & Decker összefonódása

Ha visszamegyünk a kezdetekig, akkor három nevet találunk: Frederick STANLEY, Duncan Black és Alonzo Decker. Ez a három szenvedélyes férfi olyan erőteljes vállalatokat épített fel, melyekre annyira büszkék, hogy nevüket adták ezekhez.

Több száz évvel később büszkék vagyunk, hogy folytathatjuk hagyatékukat és arra is, hogy tovább ápolhatjuk neveiket. Frederick Stanely 1843-ban kezdte egy kis bolttal New Britain-ben, Connecticut-ban, USA-ban, gyártott csavarokat, zsanérokat és kovácsoltvasból származó vasalatokat. A kiváló minőség, a következetes innováció és a szigorú működési fejlesztés határozza meg a STANLEY vállalat kiválóságát és termékeit.

1910-ben Duncan Black és Alonzo G. Decker megnyitották boltjukat, hasonló méretűt, mint az első Baltimore-ban, Maryland-ben, az USA-ban. Hat évvel később megváltoztatták a világot azzal, hogy szabadalmaztatták az első hordozható elektromos kézi szerszámot, ez után cégük olyan mértékben változott meg, melyet azóta sem láttunk.

A két vállalat párhuzamosan nőtt a következő évtizedekben, köszönhető páratlan felhalmozott termékcsaládaiknak, de még inkább lenyűgöző gazdasági, iparági szakértelmüknek.

1914 - Az első asztali tűzőgép
1930 - Az első automatikus ajtó
1931 - Az első STANLEY visszaugró mérőszalag
1961 - Az első akkumulátoros fúró

2010-ben a két cég egyesüléséből jött létre a Stanely Black & Decker vállalat, ami biztosítja azokat a megfelelő szerszámokat és megoldásokat, melyekre a vállalatok, a szakemberek és a felhasználók számíthatnak, amikor azokra épp szükségük van.

1843 óta felállítottuk a kiválóság mércéjét mindenben, amit csinálunk. Nincs még egy olyan cég a Földön, mely erősebb és nagyobb múltú lenne, amelyik innovatív és erőteljes szerszámokkal segíti a szakembereket világszerte az építésben, javításban és védi a világ legértékesebb dolgait.

A Stanley Black & Decker a világ legnagyobb kézi szerszám gyártója és biztonságtechnikai cége. Közel 40 000 társaságot foglalkoztat globálisan és több mint 175 országban működik.

Csakúgy mint 1843-ban, kiválóságunk ma is világszerte tükröződik a fegyelmezett műveletekben, a céltudatos üzleti növekedésben és a hűségen alapuló ügyfélkapcsolatokban.

Stanley

A Stanley elektromos szerszámok és a GépDepo.hu

A Stanley kéziszerszámok után az elektromos szerszámgépeinek forgalmazását is megkezdtük, így biztosítva, hogy egy újabb, kiváló márka innovatív gépeivel is megismertessük a felhasználókat. Reméljük, hogy a márka kielégíti mindenki igényét kiemelkedő ár és minőségi mutatóival!

A Stanley FatMax gépekhez irány a webáruház!

Forrás: www.stanleyworks.hu és a Stanley hivatalos katalógus kiadványai

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás