Ismerd meg a mély és pontos vágástechnológiát!Ismerd meg a mély és pontos vágástechnológiát!

A maximális vágásteljesítményhez nem kell több hely! Bemutatkozik az LS1019 / LS1019L gérvágó készülék DXT technológiával!

Akkumulátoros kávéfőző? Akkor Makita!Akkumulátoros kávéfőző? Akkor Makita!

A Makita már ismert korábbi kávéfőzőjéről, de csak hónapok kérdése és jön az új CM501D modell, mely már kompatibilis CXT akkumulátoraiddal is!

Automata indítás vezeték nélküli rendszeren? Igen! AWSAutomata indítás vezeték nélküli rendszeren? Igen! AWS

Dolgozz kötöttségek nélkül! Újdonság! A Makita legújabb fejlesztése már elérhető!

Forgalmi akadályok a belvárosban!Forgalmi akadályok a belvárosban!

A csomagok kézbesítésénél 2017. november 29-ig kisebb fennakadások várhatok a belváros érintett területein, jelezte közleményében a GLS!

Iskolakezdés, albérlet? Hasznos szerszámok, amelyek jól jöhetnek beköltözéskor!Iskolakezdés, albérlet? Hasznos szerszámok, amelyek jól jöhetnek beköltözéskor!

Már be is költöztél az albérletbe, de még csak most veszed észre az apró javítanivalókat? Bútort szerelnél össze? Egyszerű szerszámok, melyek kimondottan megkönnyítik a beköltözést és berendezkedést!

Diatech gyémánttárcsák - Amit a vágótárcsákról tudni kell – II.Diatech gyémánttárcsák - Amit a vágótárcsákról tudni kell – II.

Előző cikkünkben bemutattuk a gyémánt vágótárcsák felépítését, de most térjünk ki arra, amit nem mindig tudunk egyből megállapítani, hogy mi okozza a használatból eredő hibákat. Természetesen a megoldással együtt!

Diatech gyémánttárcsák - Amit a vágótárcsákról tudni kell - I.Diatech gyémánttárcsák - Amit a vágótárcsákról tudni kell - I.

A Diatech vágótárcsák már több, mint 20 éves múlttal rendelkeznek, így megtalálhatod a márka kínálatában a legmegfelelőbb gyémántszerszámokat számodra. Első részünkben ismerjük meg az alapvető felépítésüket és működésüket.

Minden kéznél van? Tartsd szerszámaid magad mellett!Minden kéznél van? Tartsd szerszámaid magad mellett!

Ki szeret nagy táskákkal, kofferekkel rohangálni, oda-vissza, ha épp egy alapvető szerelést szeretnénk elvégezni, általánosan használt eszközeinkkel? Bővítsd készleted praktikus övtáskákkal és tartókkal!

Kis méret, nagy teljesítmény, végre megérkeztek a CXT széria fúrókalapácsai!Kis méret, nagy teljesítmény, végre megérkeztek a CXT széria fúrókalapácsai!

CXT szériás kis gépekből még nem láthattál ekkorát! A HR166 a Makita gépek minden előnyét próbálja magába sűríteni igazán kompakt méretben. Nézzük csak!

Ország Boltja 2017 - Szavazz ránk!Ország Boltja 2017 - Szavazz ránk!

Idén 7. alkalommal rendezik meg a webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. Szavazz ránk!

Makita DUH551RF2 Akkus sövényvágóMakita DUH551RF2 Akkus sövényvágó

Kényelmes, gumírozott hátsó markolat! Optimálisan kiegyensúlyozott gép a fárasztó munkákhoz! Nézd meg a bemutató videónkat.

Hasznos Makita kiegészítők a nyárra!Hasznos Makita kiegészítők a nyárra!

Dobd fel a nyári munkavégzést praktikus Makita termékekkel, hogy a munka könnyebben menjen.

Makita DUC252RF2 akkus láncfűrészMakita DUC252RF2 akkus láncfűrész

Ideális választás a gallyazáshoz, kerti munkálatokhoz, de megállja a helyét ácsipari munkálatoknál is. Nézd meg a bemutató vidónkat!

Cetelem online áruhitelCetelem online áruhitel

Cetelem online áruhitel szolgáltatásunk ismét zökkenésmentesen üzemel.

Ismerd meg a Leica Sketch alkalmazástIsmerd meg a Leica Sketch alkalmazást

Nem kell többé toll és papír, komplett digitális mérési vázlatok, fényképjegyzetek már a helyszínen a Sketch applikációval.

Induljon könnyen a kerti munka!Induljon könnyen a kerti munka!

A legfontosabb tavaszi munkák a kertben! Néhány hasznos tanács.

BL szénkefe mentes motor, hosszabb élettartam!BL szénkefe mentes motor, hosszabb élettartam!

BL™ brushless motor hűvösebben fut, hatékonyabban működik és hosszabb élettartam jellemzi. Ismerd meg a szénkefementes motorok főbb jellemvonásait.

Jó ötletek a tárolásra, mert mindennek van helye!Jó ötletek a tárolásra, mert mindennek van helye!

Fontos, hogy minden szerszámot és gépet megfelelően tároljunk! A gondos és precíz tárolás megnöveli szerszámaink élettartamát és használhatóságát!

Rendeld meg az ajándékokat időben!Rendeld meg az ajándékokat időben!

Kopogtatnak az ünnepek és mindenki azt szeretné, ha időben odakerülne az ajándék a fa alá. Mi is szeretnénk mindent megtenni ennek érdekében, így próbálunk segíteni pár instrukcióval!

Nehéz fába vágtad a fejszéd? Válassz helyette láncfűrészt!Nehéz fába vágtad a fejszéd? Válassz helyette láncfűrészt!

Egy láncfűrész mindig jól jöhet! S való igaz, téli hónapokban is szükség van rá, csak az a kérdés, melyik típust használjuk. Nézzük mire kell figyelnünk a választáskor.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás