Megérkeztek a Makita új generációs porszívói, válogass kedvedre az újdonságokból. Most pedig pár szóban a készülékekről:

Makita DVC260Z háti porszívó géptest

DVC260Z


Amennyiben meguntad a cipekedést a porszívókkal, nagy területet kell bejárnod a munkavégzésedhez, akkor a háti porszívó a megfelelő választás. Az új kialakítás kényelmes viselést tesz lehetővé, könnyedén mozoghatsz vele és praktikusan hordozhatod. Szénkefementes (BL) motorral rendelkezik, mely által a motor hűvösebben fut, hatékonyabban működik és hosszabb élettartam jellemzi.
Felépítését és használatát tekint a "normál" porszívókkal egyezik. Érdemes kiemelni a praktikus munkalámpát, mely hasznos lehet a nem megvilágított területeknél.

Tovább a készülék adatlapjára...



Makita DRC200Z akkus robotporszívó géptest

DRC200Z

A sokák által várt robotporszívó végre megérkezett hazánkba is! Főként ipari területek, raktárak, irodaházak tisztítására ajánlott. Hozzávetőlegesen 2 db BL1850-es akkumulátorral a működési ideje több, mint 3 óra, s ezzel egy 500 négyzetméteres területet is képes bejárni. 3 kefével rendelkezik, egyszerűen üríthető 2,5 literes portartállyal. Az akadály és szintérzékelők révén figyelembe veszi a közbeeső tárgyakat, melyeket így kikerül, magasabb szintkülönbség esetén pedig nem folytatja arra az útvonalát, így nem fog leesni.
Biztonsági előírásoknak megfelelően hang és fényjelzés is segíti, hogy a közelben lévő dolgozók is észrevegyék a készüléket.

Tovább a készülék adatlapjára...

DRC200Z használat

(DRC200Z használati lehetőségei)

Makita DVC860LZ akkus hálózati száraz-nedves porszívó géptest

DVC860LZ
Akkumulátorról és hálózatról is működő száraz-nedves porszívót testesít meg a DVC860LZ. Könnyű és kompakt kialakítású ipari porszívó, mely könnyne szállítható, tárolható. Egyenletes fordulatszámmal rendelkezik porszívózás közben.
"L" porelszívó osztály, 8 literes tartály (nedves - 6 l, száraz 8 l).

Tovább a készülék adatlapjára...





Makita DCL500Z akkus porszívó géptest

DCL500Z


Szűrésrendszer ciklonleválasztással rendelkezik HEPA szűrős modell, gyenge és erős fokozat. Könnyű tartályürítés jellemzi, valamint állítható toldószérral is rendelkezik. Szűrőcsere és akkumulátortöltöttségre vonatkozóan LED jelző figyelmeztet szükség esetén.

Tovább a készülék adatlapjára...






Makita DCL180ZB akkus porszívó géptest

DCL180ZB


A kézi porszívók egyszerű, korlátok nélküli használatát valósítja meg továbbra is a DCL180ZB, mely a korábbi DCL180Z-s modell új változata. Teljesítményben megegyeznek, viszont kialakítása révén esztétikusabb és porzsák nélkül is használható. 650 ml-es portartállyal rendelkezik.

Tovább a készülék adatlapjára...






Makita DCL182ZB akkus porszívó géptest

DCL182ZB
Az új DCL182-es modell az üzemidőre helyezi a hangsúlyt. Ugyan kisebb a teljesítménye a DCL180-as modellhez képest, viszont akár 50%-kal is tovább bírja üzemidőben. 500 ml-es porzsákkal használható és súlya mindössze 1,3 kg.

Tovább a készülék adatlapjára...








Tekintsd meg akkumulátoros porszívó kínálatunkat...

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás