Részletes információkTwitter profilInstagram profilYoutube profilFacebook profil
Makita - Felhatalmazott Online Partner
1149 Budapest, Egressy tér 11/B.Tel.: +36 1 870 0870
Professzionális Makita gépek nagy választékban
Az Ön kosara jelenleg üres!
Az Ön kosara jelenleg üres!
Belépés / RegisztrációHasználja ki a lehetőségeket!

Minden kéznél van? Tartsd szerszámaid magad mellett!

2017.07.25

Tartsd kéznél szerszámaid!

Ugye Te sem szeretsz szöszölni a szerszámok keresgélésével? A nagyobb szerszámtárolókból mindenkinek biztos van jó pár, viszont nem mindig szükséges magaddal cipelni az egészet. Persze egy csavarbehajtó is jól jöhet a szokásos sniccer, mérőszalag és csavarhúzók mellett, de erre is létezik praktikus megoldás.

A neves gyártók mind minőséget képviselnek, nyugodt szívvel ajánljuk a Makita, Stanley, Milwaukee, Neo-Tools öveit, övtáskáit erre a feladatra. 600D szövet vagy bőr, dupla vagy megerősített varrás, szegecselt erősítés, tényleg minden ponton próbálnak strapabíró megoldásokat kínálni nekünk.

Ha mindenre kész komplett szettet keresel kisebb költségkerettel, akkor a Makita (66-058) nagy teherbírású övtáska készletet ajánlott, mely pisztolytáskával, kétzsebes övtáskával és dupla csatos övvel rendelkezik.

Amennyiben egyszerű pisztolytáskát keresel kisebb csavarbehajtónak, már pár ezer forint környékén találhatsz megfelelőt. Egyszerű kialakítással a Makita (168467-9, P-81614) vagy a Neo (84-331) pénztárcabarát megoldás lehet. Akkus csavarbehajtókhoz, fúrókhoz a (P-71940, P-80880) vagy kimondottan hálózati fúrógépekhez a (P-71794) ajánlott.

Minden fontos szerszám egy helyen!

Minden fontos szerszám egy helyen!

Egy ismerősöm annak idején mondta, hogy "De hát elfér a zsebemben, minek nekem ilyen", "Ami kell az ott van a szerszámtáskában", aztán idővel rájött, hogy a ládához rohangálni nem igazán kézenfekvő, pláne, ha helye sincs a közelben. Úgyhogy a futkározásból lustaság lett, ami mint tudjuk fél egészség! (ha ha ha) Manapság szerencsére sokan rájöttek erre, hogy fölöslegesen ne a járkálásból álljon a nap, amit csak lehet tartsuk magunknál.

Szóval komplett megoldásokból is akad szép számmal, olcsóbb szegmensben a Neo (84-334) vagy egy Makita (P-71906) jó választás lehet. Felette kimondott kalapács és csavarhúzó tárolásra a (P-80933) vagy szimpla tárolásra (P-71750) jöhet szóba.

A Makita szinte minden munkakörre próbál odafigyelni, így kimondottan kalapácstartó (P-71875) és fejszetartó (P-72126) övtáska is létezik, valamint ezeknek kibővített változatai is (P-71744), illetve ácsoknak szánt megoldása (P-71744).

Egyéb apróságokhoz is kínálnak megfelelőt, mobiltelefon tartók (P-71847, P-80896), metszőolló tartó (P-72104) vagy például italtartó is termosszal (P-72148), ha megszomjaznál.

Na, de miért nem esett szó a Stanley-ről eddig? Csupán azért, mert a most érkezett (érkező) övtáskái igazán kiemelkedők és megérnek kicsivel több említést is. Minőségi bölénybőrből készültek, mindegyik szegecselt és duplán varrott, így egy szavunk se lehet. És egy sima kalapácstartónál is megtalálhatjuk ezt a minőséget, a dupla szerszámtartós övtáskáig bezárólag! Ez a pár változat a legtöbbünk igényét bőven kielégíti, csak tudjuk, hogy mit szeretnénk tárolni bennük. Itt megtekintheted őket.  (Ne aggódj, ha nincs készleten, nyugodtan megrendelheted pár nap csak az átfutás.)

A Stanley bőr újdonságai igazán praktikusak!

A Stanley bölénybőr újdonságai igazán praktikusak!

Végül, ami a legfontosabb, ha már kiválasztottad, hogy melyik övtáskát szeretnéd, győződj meg róla, hogy szükséges lesz-e hozzá övre, mert anélkül csak hurcolászhatod a kezedben :) Erre tessék!

Makita
NEO
Maktec
DOLMAR
STANLEY
Milwaukee
Virutex
Stabila
MASTER
Leica
STEINEL
OLFA
SOLA
KREATOR
Truper
Fiskars
geo FENNEL
Leatherman
Kapriol
Gorilla
Mafell
CMT
Diatech
A megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita szerszámgép, tartozék webáruház és szakkereskedés - Makita, Maktec, Dolmar gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Stabila mérőeszköz - OLFA kés, penge - Kreator tartozék - Akciók, extra Ajánlatok, Nagyvásárló Projekt.
KARRIER|Katalógusok|Videók|ÁSzF|Adatvédelem|MasterPass|3 év extra garancia|Szolgáltatásaink|Sok a kérdése?|Üzenetküldő
Hasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás

Egyéni ajánlat

Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása