A Gerber bemutatta a Bear Grylls Survial Series túlélő felszerelést
Bear neve, ugyanúgy, mint a Gerber, egybeforrt a kalanddal, a szabadsággal és az önállósággal
Ki is az a Bear Grylls? Sokan a népszerű televíziós műsorból ismerik, ahol bemutatja, hogyan kell túlélni a vadonban. A brit Bear Grylls sokak példaképe, eredeti neve Edward Michael „Bear” Grylls napjaink Robinson Cruesója és McGywere egy emberbe zárva. Sokáig kereste a legjobb kést önmaga számára, míg végül nem találva azt, a Gerberrel közösen megalkotta a saját nevével fémjelzett sorozatot, amely 10 különböző késből és egyéb eszközből áll.
Bear Grylls három évet szolgált a SAS-nél, amely a brit hadsereg különleges egysége. A katonai szolgálat során, három helyen tört el a gerince egy dél-afrikai ejtőernyős baleset következtében, majd ezek után 23 évesen a legfiatalabb britként megmászta a Mount Everestet, ami után felfigyelt rá az egyik nagy televíziós társaság és kapott saját műsort, amelyben bemutatja, hogyan élheti túl bárki a vadon és a város legextrémebb körülményeit.
„Bear neve, ugyanúgy, mint a Gerber, egybeforrt a kalanddal, a szabadsággal és az önállósággal” – mondta Jason Landmark, a Gerber elnöke. „Bear képessége, hogy eljusson a közönséghez és kapcsolatot teremtsen velük, egyedülálló. Nagyon izgatottak vagyunk a partnerkapcsolat miatt és úgy látjuk, hogy rengeteg lehetőség rejlik az együttműködésben.”
Grylls együtt dolgozott a Gerber fejlesztő csapatával, hogy közösen megalkossák a túléléshez szükséges legjobb eszközöket a megfelelő anyagok kiválasztásától egészen az utolsó csavar beillesztéséig. „Óriási megtisztelés számomra, hogy a Gerberrel együtt dolgozhatok, amely már 70 éve piacvezető márka a kések terén” – nyilatkozta Grylls. „Nagyon izgatott vagyok, hogy tapasztalatomat átültethettem ebbe a kollekcióba, amely lehetőséget ad majd az embereknek, hogy ők is megéljék saját kalandjaikat.”
A Beary Grylls Survival Series (Bear Grylls Túlélő termékcsalád) aprólékosan tervezett, hogy számtalan felhasználási módot tegyen lehetővé, bármilyen könyörtelen környezetben.
       
Kések, fogók és egy zsebkönyv
A készlet zászlóshajója az Ultimate kés olyan újításokat tartalmaz például, mint a nyélbe épített kalapács, a tokba integrált szikrapattintó és a gyémántbevonatú élező, amely lehetővé teszi, hogy a túrázó mindig készenlétben tarthassa a kését. Ez persze csak néhány apróság a túlélés mesterének az ötletládájából.
A készletek nem lennének egyediek, ha nem járna minden eszköz mellé egy zsebútmutató Bear alapvető túlélési javaslataival Priorities of Survival címmel. Ebben a kis könyvecskében Bear bemutatja a legalapvetőbb túlélési technikákat, hogy ha a szükség egyszer úgy hozza, megmenthessük a legbecsesebb dolgot a világon, az életünket.
                             
"Mindegy, hogy milyen gyakorlott túlélő valaki, mindig előfordulhat, hogy bajban találjuk magunkat. Ha ez megtörténik, akkor a megfelelő tudás és képzettség életet menthet. A túlélés elsődleges szabályai útmutatóm tartalmazza a túléléshez szükséges alap dolgokat, amik életben tarthatnak, míg meg nem mentenek, vagy meg nem menekülsz. Remélhetőleg sosem kell használnod, de ha mégis, akkor ott lesz kéznél, mikor a leginkább szükséged lesz rá.
Szerencsés utat!"

Gerber nyomán
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás