MAKITA KÉT ÚJ AKKUMULÁTOROS PORSZÍVÓJA


A Makita vezeték nélküli porszívó-sorozatából, a 18 V-os szénkefe nélküli porszívónak (DVC750LZ) és a 12 Vmax-os porszívónak (CL121D) legújabb kiegészítői ideálisak széles körű alkalmazási területeken – az ipari tisztítástól a háztartásokon át a járművek belső teréig.

A vezeték nélküli porszívók egyre népszerűbbek, mivel jobb felhasználhatóságot, egészségvédelmet és biztonságot kínálnak. A Makita Li-ion akkumulátor technológiájának felhasználásával a 18V (LXT) DVC750LZ és a 12Vmax (CXT) CL121D hosszabb működési időt és gyors akkumulátor-töltést is kínál, így a hatékonyság is növekszik.

A Makita változó szívószabályozásának előnyei - magas és alacsony beállításokkal, valamint ventilátor funkcióval - az igényektől függően - a DVC750LZ nedves és száraz felhasználásra egyaránt alkalmas, és akár 7,5 liter száraz anyagot vagy 4,5 liter nedves anyagot képes tárolni. - a szűrőket ki kell cserélni, tisztítani nedves porszívózások után. A DVC750LZ a por 99% -át képes eltávolítani, a munkahelyi expozíciós határérték kevesebb, mint 1,0 mg / m3.

Makita DVC750L porszívó
A DVC750LZ kompakt méretű (418 x 251 x 278 mm), összecsukható fogantyúval és rugalmas,hajlékony tömlővel rendelkezik, valamint szerszámtárolóval, a könnyebb használat érdekében. A porszívó különféle tartozékokkal - többféle fúvókával, szívócsövekkel és vállszíjjal - is használható.

A szénkefe nélküli motor miatt a DVC750LZ minimális karbantartást igényel; mivel a motor nem használ szénkeféket, csökken a súrlódás, nő a futási idő.

 A Makita két verziót is bemutatott az új CTX 12Vmax Modellből - CL121DZ (csak a géptest azon felhasználók számára, akik már rendelkeznek akkumulátorral és töltővel) és a CL121DWA (akkumulátorral és töltővel együtt szállítva). A CL121D egy kompakt és könnyű porszívó (nettó tömeg 1,7 g - 1,8 g), ami otthoni használatra alkalmas, és szűk, nehezen elérhető helyeken, például a jármű belterében tesz jó szolgálatot. A változó sebesség a három fokozat a fúvó funkció és a kompatibilis fúvókák sorozata hihetetlenül sokoldalúvá teszi a CL121D-t. A CL121D kapacitása 500 ml szövet porzsákkal vagy 330 ml egy papírporzsákkal, és a maximális légmennyiség 1,3 m3 / perc, a maximális tömített szívás pedig 4,6 kPa.

CL121D

Makita CL121D akkus porszívó

A Makita CL121D túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, hogy biztosítsa az optimális működést. A túlmelegedés elleni védelem leállítja a motort, ha a gép vagy az akkumulátor túlmelegedni kezd.

A legjobb eredmények biztosítása érdekében alapvető fontosságú, hogy a takarítási és létesítménygazdálkodási szektorban dolgozók gondosan mérlegeljék az általuk használt eszközöket - minél jobb a munkaeszköz, annál jobb az eredmény.

A Makita új, vezeték nélküli porszívói minden munkára megoldást kínálnak - a nagy kereskedelmi helyiségek tisztításától a nehezen elérhető vagy szűk helyek eléréséig, például egy autó vagy kisteherautó.

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás