A Makita a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2011-ben (2008, 2009, 2010 után) ismét elnyerte a Superbrands©és Business Superbrands© címeket.

A Superbrands a világ leg-jelentősebb márkaértékelési rendszere, mely 87 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. Ezzel nemcsak az adott márka pozícióját erősíti és növeli annak hírnevét, de egyben iránytűként szolgál a fogyasztók körében, hogy tudják melyik az a minőség amiben bízhatnak. A Makita sorrendben a negyedik alkalommal vehett e át a minőséget díjazó elis merést.


A független szakemberekből álló, Superbrands Szakértői Bizottsága idén hetedig alkalommal osztotta ki a Superbrands díjakat. A testület a mérlegelés során kiemelkedő erejű megbízható márkákat keresett, melyek követendő példát mutathatnak a hazai piaci szereplők számára. A Superbrands 2010 szakértői bizottságának tagjai a szakmai kamarák és szövetségek együttes vizsgálata alapján figyelembe vették az adott márka tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka hírnevét, a vállalat etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját.

Superbrands elismerést olyan márkának ítélhetik meg, amelyek nem közvetlenül a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. „Nagyon örülök, hogy a Makita Magyarország immár egymás után negyedszer, 2011-ben is a legjobb, és a legmegbízhatóbb vállalatok között szerepel.

Az idei esztendő különösen fontos számunkra, hiszen a Makita Magyarország idén ünnepeli 15. születésnapját, így megtisztelő egy ilyen évben is a legjobb márkák és cégek közé tartozni.”– nyilatkozta az elismerés kapcsán Bokonics Antal a Makita Magyarország Kft. kereskedelmi vezetője.

Forrás: Makita.hu

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás