Több mint, 270 féle szerszámgép 1 típusú akkumulátorral (18V)

2005-ben vezette be a Makita a lítium-ion akkumulátoros szerszámgépeit. Azóta olyan termékeket fejlesztettek ki, amelyek az iparág vezető Li-ion akkumulátoros technológiáját használják. A Makita rendelkezik az iparág legjobb és legszéleskörűbb vezeték nélküli szerszámpalettájával.

Ugyanazt a cserélhető 18V-os Li-ion akkumulátort használják. Legfőbb erőssége a széles körű termékkategóriákban található, amelyek pontosan megfelelnek a felhasználói igényeknek.

Makita 18V-os Li-ion akkumulátoros rendszer, több, mint 270 féle szerszámgéphez

 

 

„Váltás a robbanómotorosról az akkumulátorosra”

kertészeti gépek terén is.

A Makita a vezeték nélküli kerti gépek fejlesztésére összpontosít, mivel az elektromos szerszámok után ez a második legfontosabb kereskedelmi területe.

Az akkumulátorral működő kertészeti berendezések használat közben nem bocsátanak ki kipufogógázokat, és jelentősen csökkenti a zajt és a rezgést a motoros motorokhoz képest. Ez nagymértékben hozzájárul a munkahelyek környezetének javításához és a felhasználók fizikai hatásainak enyhítéséhez.

Az ilyen berendezések könnyűek, könnyen elindíthatók és könnyen kezelhetők, még idős emberek és nők számára is. Az elektromos kéziszerszámoknál alkalmazott akkumulátor- és motortechnológiákat átültetve felgyorsították a „robbanómotoros és akkumulátoros” készülékek közötti átmenetet proaktív K + F és megnövekedett értékesítések révén.

A folyamat során elősegítik a nulla károsanyag kibocsátású társadalom megvalósítását a jövőben.

Makita akkumulátoros technológia a környezetbarát jövőért

Akkumulátor védő rendszer

Makita akkumulátorvédő rendszer

 

Gyors töltő rendszer

A töltés megkezdése előtt az akkumulátort le kell hűteni, ha a hőmérséklete magas. A beépített ventilátor a töltés megkezdése előtt keringeti a levegőt az akkumulátorban és a töltési folyamat során, így gyoesítva az akkumulátor  feltöltését.

Makita gyors töltési rendszer

A Makita Rapid Optimum töltő a töltési folyamat során kommunikál az akkumulátor beépített chipjével, hogy optimalizálja az akkumulátor élettartamát az áram, feszültség és hőmérséklet aktív vezérlésével.

Makita gyors töltési rendszer infografika

A több érintkezős csatlakozók csökkentik az elektromos ellenállást, növelik a csatlakozási stabilitást a rezgésekkel szemben, és végül biztosítják a szerszám stabil áramellátását.

Makita 18V-os Li-ion akkumulátor

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás