Részletes információkTwitter profilInstagram profilYoutube profilFacebook profil
Makita - Felhatalmazott Online Partner
1149 Budapest, Egressy tér 11/B.Tel.: +36 1 870 0870
Professzionális Makita gépek nagy választékban
Az Ön kosara jelenleg üres!
Az Ön kosara jelenleg üres!
Belépés / RegisztrációHasználja ki a lehetőségeket!

Kis méret, nagy teljesítmény, végre megérkeztek a CXT széria fúrókalapácsai!

2017.06.29

Nagy teljesítmény, kis méret! Megérkezett a Makita HR166 CXT szériás fúrókalapácsa!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a CXT akkumulátoros gépek, mivel kompaktságuk révén sokkal praktikusabb hordozni őket. A Makita üdvöskéje a nagyobb fúrókalapácsok teljesítményét megpróbálta belezsúfolni a HR166 szériába, mely ugyan nem éri el mindegyik szintjét, de egy erőteljes használatot biztosít, hiszen nem mindenkinek van szüksége a monstrumokra sem.

Megérkezett tehát a Makita HR166D széria!

A szénkefementes motorok előnyeit nem kell ecsetelni senkinek, főleg amióta akkumulátoros gépeket használunk. Nincs szénkefék általi súrlódás, nagyobb a nyomaték és szénkefék miatti karbantartási műveletek sincsenek. Egyszerűen nagyobb hatásfokkal dolgozik a gépezet, na és persze mi is!

Teljesítményben egy arany középúton találhatjuk magunkat, se nem sok, se nem kevés. 680-as fordulatszám, 4800-as ütésszám és 1,1 Joule ütőenergia jellemzi. Maximális fúrásteljesítménye fában 13 mm, acélban 10 mm és betonban, kőzetben 16 mm. Természetesen SDS-Plus szerszámbefogással rendelkezik.

A nagytestvér minden tulajdonsága felfedezhető a géptest kialakításán, de itt a motor az akkumulátor elé került, a markolat megörökölte a már bevezetett antivibrációs fogantyút, ezzel is könnyítve a használatot. Nem mintha nagy erőkifejtésre lenne szükségünk, hiszen mindössze 2 kg-ot nyom a 4,0 Ah-s akkumulátorral is a gépezet, nem kell súlyemelő világbajnoknak lennünk, hogy elbírjunk vele (ha ha ha).

Most pedig tekintsd meg:


A kép illusztráció, a felszereltségek modelltípusonként eltérhetnek.

Ha már van CXT akkumulátorod és egy kis gépre lenne szükséged mindenképp érdemes elgondolkodni a választásán, hiszen már meglévő akkumulátoraiddal is használhatod a Makita HR166DZ-t. Ha azonban még nincs CXT szériás géped (vagy semmilyen) és kisebb munkákat tervezel, akkor is remek alternatíva lehet a 2db 4,0 Ah-s akkumulátorral csomagolt HR166DSMJ akkus fúrókalapács.

Tovább a:

HR166DZ akkus fúrókalapács géptesthez…

HR166DSMJ 4,0 Ah-s akkus fúrókalapács szetthez…

Makita
NEO
Maktec
DOLMAR
STANLEY
Milwaukee
Virutex
Stabila
MASTER
Leica
STEINEL
OLFA
SOLA
KREATOR
Truper
Fiskars
geo FENNEL
Leatherman
Kapriol
Gorilla
Mafell
CMT
Diatech
A megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita szerszámgép, tartozék webáruház és szakkereskedés - Makita, Maktec, Dolmar gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Stabila mérőeszköz - OLFA kés, penge - Kreator tartozék - Akciók, extra Ajánlatok, Nagyvásárló Projekt.
KARRIER|Katalógusok|Videók|ÁSzF|Adatvédelem|MasterPass|3 év extra garancia|Szolgáltatásaink|Sok a kérdése?|Üzenetküldő
Hasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás

Egyéni ajánlat

Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása