Iskolakezdés, albérlet? Hasznos szerszámok a lakás körül!

Szeptember első heteiben már jó eséllyel megtaláltad az albérleted, melybe ilyenkorra akár be is költöztél. Teljesen üres az albérlet? Akkor pláne jó helyen jársz, mert a szekrények, ágy összeszereléséhez nélkülözhetetlenek a jó szerszámok. Ha meg már vásárolunk válasszunk minőségi termékeket.

Kezdjük is kategóriákra bontva. Ami mindenki számára elengedhetetlenül szükséges egy albérletben, az a láncfűrész!, vagyis komolyra fordítva a szót egy csavarhúzó, szóval:

CSAVAROZZUNK!

Szimpla, egyszerű eszköz, ami rengetegszer jól jönne alapvetően is, kérdés, hogy mindig csak halogatjuk egy készlet vásárlását. Akár egy darabról van szó bizonyos feladatokra, akár készletről.

Tovább a csavarhúzókhoz...

Makita DF001DW akkus rúdcsavarozó készlet

Érdekesebb lehet a Makita DF001DW akkus rúdcsavarozó (DF001DW) készlete.

A Makita nem egy árbarát versenyző hobbi felszanálásnál, főleg, ha csak most kezded az egyedüli életet és megcsappan a pénztárcád a kezdetekkor. Viszont egy kimondottan jó ajánlat lehet mindenki számára ez a rúdcsavarozó készlet. Egy egyszerű és könnyű, beépített akkumulátoros csavarbehajtóról van szó forgásirányváltással, a legjobb pedig, hogy jár mellé egy 81 db-os tartozékkészlet!

Ezzel nem fog gondot okozni egy szekrény, ágy összerakása, egy fali tartókonzol felszerelése, valamint bármikor hasznos lehet a későbbiekben is egy ilyen kis szett.

KALAPÁLJUNK!

Kedvencünk, mert ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, egyből kéznél van az eszköz, amivel azon nyomban el is láthatjuk a baját! :) Ettől függetlenül a csavarhúzó után általánosságban a második eszköz, ami szintén jól jön bármikor. Egy általános kalapács tökéletes is lesz számunkra.

Tovább az általános kalapácsokhoz...

MÉRJÜNK!

Ha már belekezdtünk a munkákba fontos, hogy pontosan mérjünk. Szóval mérjünk!

Pár száz forinttól kezdődnek a SOLA, GEO-FENNEL, NEO, TRUPER mérőszalagjai, melyek igazán árbarát termékek. Átlagosan 3 vagy 5 méteres mérőszalagot már találhatsz ennyiért, de nézz körül acél mérőszalag kínálatunkban.

Tovább az acél mérőszalagokhoz...

JELÖLJÜNK!

Nyilván bent megoldod a jelölést az első kezed ügyébe eső tollal, így inkább arra az esetre ajánlanánk ezeket a filceket, ha kinti részt restaurálsz kicsit, pl erkélyen ügyködsz, amihez fontos, hogy jobban látható, hosszabban tartó jelölés szükséges az időjárás végett. 

Tovább a jelölőfilcekhez...

SZINTEZZÜNK!

Fontos a vízszint, nem egy élmény, ha a polcok, jobbra-balra lejtenek a falon. Erre egy nagyon egyszerű eszköz lehet például a Stanley mágneses 85 mm-es zseb vízmértéke (0-42-130).

Mágneses, két libellás és mindössze 8,5 cm hosszú, így könnyen elfér későbbiekben egy szerszámos dobozban. Amennyiben más márka híve lennél vagy más elvárásaid vannak, hasonló áron válogathatsz a különböző márkák és típusok közül.

Tovább a zseb vízmértékekhez...

VÁGJUNK!

Ha a nehezén túl vagyunk és minden klassz a lakásban, jöhet a dekorálás. Ebből a kategóriából nem kimondottan ajánlanánk, hisz egy egyszerű kés vagy olló is elég lehet sokunknak, de lehet komolyabban is szeretsz ilyesmivel foglalkozni, akkor pedig már egy erőteljesebb dekorkés is szóba jöhet. Dekorkések, hobbi kés és olló, erre tessék:

Tovább a késekhez...

RAGASSZUNK!

Mint legtöbbünknek, a ragasztóról először a Technokol jut eszünkbe általános helyzetekben. Mi a Gorilla ragasztócsalád termékeit javasoljuk, akár ipari és otthoni felhasználásra is. Faragasztó, általános ragasztó vagy csak ragasztószalag, szinte minden típust megtalálhatsz belőlük. Fa ragasztásnál kimondottan előnyös, hogy a Gorilla ragasztói fa színben kötnek meg, nem egy undormány sárgás átlátszó trutyi fog kikandikálni az elemek között. Természetesen nagy a választék, megannyi eltérő tulajdonság jellemzi a kiváló használhatóság érdekében a különböző ragasztótípusokat.

Tovább a ragasztókhoz...

Gorilla ragasztó termékcsalád

Ha minden igaz ezekkel a hozzávalókkal lefedtük a kisebb összeszerelési, javítási munkákat, amelyek egy lakás körül lehetségesek. Reméljük találtál az összefoglaló alapján megfelelő eszközt céljaidhoz, de ha csak eszedbe juttattuk mire lesz majd szükséged a későbbiekben már fél siker! Jó barkácsolást és dekorálást hölgyek és urak!

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás