aws_technologia_makita

MI AZ AWS™?

A Makita automatikus indítású vezeték nélküli rendszere (AWS™) amely Bluetooth® technológiát használ a vezeték nélküli bekapcsoláshoz és a kikapcsoláshoz az ezzel felszerelt eszköz és a porelszívó között. Ha az AWS™-en keresztül csatlakozik a gép, akkor a porelszívó automatikusan bekapcsol, amikor a vezeték nélküli eszköz elindul vagy leáll, és csak akkor működteti a porelszívást, ha a használatban lévő eszköz valójában munkát végez. A kényelem érdekében legfeljebb 10 AWS™eszköz csatlakozhat egyidejűleg egy AWS™ porszívóhoz!

ELŐNYÖK

A vezeték nélküli LXT® porszívó vezeték nélküli LXT® szerszámmal történő csatlakoztatása és alkalmazása során nem kell foglalkozni a hálózati kábelekkel, zsinórokkal, és csökkenthető a kábelvágásból, szakadásból eredő balesetek száma is!

Növeli a termelékenységet, hatékonyságot is, hiszen a kényelmes Intelligens Bluetooth ® kommunikáció segítségével a porelszívás csak addig működik, amíg az eszköz használata azt valójában megköveteli!

Növeli az akkumulátor üzemidejét, növeli az eredményességét, nincs felesleges üresjárat. Egyszerre legfeljebb 10 AWS™ eszköz használható. Több szerszámgép egyidejű csatlakoztatásával a munkavégzés ideje is csökkenthető, nem szükséges folyton a kábeleket ki és be csatlakoztatni a porszívó géptestéhez. Elegendő csak a porelszívó csonk csatlakoztatása!

info_aws

aws_technologia_makita

Csökkenti a túlzott zajártalmat, az AWS™ porelszívó / porszívó csak akkor működik, amikor az AWS ™ Makita kéziszerszámot használják, ezáltal csökkentve a folyamatos működés által keltett zajokat a felhasználás helyszínén!

aws_porszivo

aws_technologia_makita aws_epitoipari_felhasznalas

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás