Makita CM501DZ akkumulátoros kávéfőző

Egy kis felfrissülésre vágysz a sok munkától? Innál egy jó kávét, de nem tudsz hova rohanni érte?

Az új CM501D akkumulátoros kávéfőzővel bármikor megteheted! Elég csak átpattintani az akkumulátort a szerszámgépedről és már főhet is a kávé, hogy újult erővel vághass ismét a munkába.

Immáron a 10,8V-os CXT akkumulátorok is használhatóak, így nem okoz problémát a legtöbb népszerű géptípus akkumulátorának használata.

CXT és LXT akkumulátor kompatibilitás

Víztartálya 240 ml-es, így pont ideális a BL1040B típusú akkumulátorhoz, ezzel ugyanis jó két csésze hosszúkávé főzhető le egyszerre. Egy teljesen feltöltött BL1040B akkumulátorból így 4-6 eszpresszó hozható ki!

A jelenleg legerősebb 6,0 Ah-ás LXT akkumulátorral (BL1860B), pedig több, mint fél liter, azaz 640 ml az összkapacitás. Így már bőven jut belőle munkatársaidnak, hiszen ez átszámolva közel 20 eszpresso :)

Műszaki paramétereiben 243 x 145 x 218 mm-es méretű a készülék, súlya 1,5 kg akkumulátorok nélkül. A víztartályon 240/200/160/120 ml mértékenként jelölés található.

Igaz nem egy hálózati kávéfőző teljesítménye, de legyünk tudatában, hogy a forraláshoz nagy energia szükséges és így bárhol, bármikor tudsz egy nagy adag kávét készíteni.


Színvariációk

Előzetes információk szerint az európai modell a szokásos Makita zöldes színében fog tündökölni, ám a Távol-Keleten fellelhető lesz bordó változatban is. A kiegészítő kávé különlegességeket pedig bármikor magadnál tarthatod, így kortyolhatod kedvenc ízvilágod.

Az itthon kapható E.S.E. kávépárnákkal gond nélkül üzemel, így lesz kínálat bőven, melyből nyugodtan szemezgethetsz!

A kávézás egyszerűsége

Az új típusra augusztusig várni kell, de amennyiben már rendelkezel LXT akkumulátorral és egy jó kávéra vágynál a korábbi DCM500Z típust megtalálod webáruházunkban is!

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás