Scangrip WORK PEN 200R Preciziós Penlight tölthető LED lámpa 200 Lumen
03_5127

Scangrip WORK PEN 200R Preciziós Penlight tölthető LED lámpa 200 Lumen

Ár: 16 990 Ft
Raktáron üzletben

Raktáron üzletben

pipe_icon

Személyesen átvehető3 db

Átvétel ittarrow_down
pipe_icon

Kiszállítás3 db

Kiszállítási lehetőségekarrow_down
összehasonlítom

Scangrip WORK PEN 200R Preciziós Penlight tölthető LED lámpa 200 LumenTölthető ledes penlight precíziós csúcsfénnyel

Tölthető 200 lumenes ledes penlight dimmer funkcióval és beépített mágnessel
A WORK PEN 200 R egy újratölthető lámpa, amely a továbbfejlesztett FLASHLIGHT termékcsalád része. Egy igazi munkalámpa a professzionális ellenőrzési munkákhoz - mindig kéznél van!

A ledes lámpa rendkívül erős megvilágítást biztosít, mind a lámpafejből (akár 200 lumen), mind a precíziós felső lámpából (150 lumen), ami egészen kivételes egy ilyen kis lámpától. Az oldalsó kapcsoló egyszerű, egykezes be- és kikapcsolást biztosít. Emellett 10% és 100% közötti tartományban fokozatmentes dimmer funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fénykibocsátás egyszerű beállítását, és csak az adott munkához szükséges fényt használja.
Kényelmes fogású, tartós alumíniumszerkezetű, vékony és kompakt kialakítású, amely a legnehezebben hozzáférhető helyeken is lehetővé teszi a hozzáférést.

A WORK PEN 200 R beépített mágnesekkel rendelkezik a felfüggesztéshez vagy tároláshoz - mind a csipeszben, mind a lámpa alján. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel könnyen elhelyezheti a lámpát, ha munka közben szabaddá kell tennie a kezét.
A ledes ceruzalámpa könnyen újratölthető USB-kábellel, így elkerülhető az időigényes, bosszantó elemcsere. Az elülső oldalon található töltésjelző mutatja a töltés állapotát. Zsebcsipesszel szállítjuk, hogy mindig kéznél legyen.

Termék adatok:

  • Akkumulátor kapacitása (mAh): 750
  • Akkumulátor típusa: Li-ion
  • Kábel: 1 m USB
  • Töltő mellékelve: Nem
  • Maximális energiafogyasztás (W): 4
  • Energiaforrás: Újratölthető akkumulátor
  • Fénysugár szöge: 105°
  • CRI: Ra>80
  • Megvilágítási távolság (Méter): 0.5
  • Maximális fényerősség (Lux@0,5m): 400
  • Fényforrás: COB LED
  • LED teljesítmény (lm/w): 120
  • Maximális fényerő (Lumen): 200
  • Ütésállóság (Méter): 1
  • Vízállóság: IP30
  • Működési idő maximális lumen mellett (óra): 1
  • Üzemhőmérséklet: -10 °C-tól +40 °C-ig

Paraméterek

Fényáram1000 lumen
Fénysugártávolság0.5 m / 120°
Zuhanásteszt1 m
Feltöltés alatt...
Feltöltés alatt...

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

FOXPOST
A FOXPOST a feladást követően 3 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott FOXPOST Csomagautomatába, majd SMS vagy Viber üzenetben értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az automatáknál, csak bankkártyával lehet fizetni.
Az értesítés után 4 naptári napig bármikor átvehető a küldemény.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át FOXPOST csomagautomatából!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Jelenleg nincsenek videók a termékhez.
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás