MagLite Mini Pro+ AA ledlámpa
SP+P01H

MagLite Mini Pro+ AA ledlámpa

Ár: 19 900 Ft
5 nap

5 nap

pipe_icon

Személyesen átvehető

Átvétel ittarrow_down
pipe_icon

Kiszállítás

Kiszállítási lehetőségekarrow_down
összehasonlítom
A Mini Maglite PRO+ a 19 lumennel megnövelt fényerő mellett abban tér el a PRO változattól, hogy takarékos (kb. negyed fényerővel világító) üzemmódban is használható

Új elemek használata esetén a lámpa normál fényerővel 2 óra 15 perces folyamatos világítást biztosít, míg takarékos üzemmódban ez az idő 27 órára nő. Ne felejtsük el, hogy mint minden más Mini Maglite, a PRO+ is használható "gyerta"-ként (a lámpafejet lecsavarva a lámpatestet bele lehet állítani a fejjel lefelé fordított lámpafejbe) és ilyenkor van igazán értelme a takarékos üzemmódnak.

Természetesen az alumíniumból készült lámpatest - hasonlóan a többi Maglite-hoz - könnyen gravírozható, így reklámajándékként is remekül megéllja a helyét a lámpa. Alaptartozék a 2 db Duracell AA elem és a gyöngyvászon övtok.

Leszállított tartozékok:

• Lámpa
• 2 db AA elem
• Gyöngyvászon tok

Paraméterek

Elemek2 db AA
Fej átmérő25,4 mm
Fényáram245 lumen
Fényerősség5600 cd
Fénysugártávolság140 m
Működési idő2 óra 15 perc
Súly elemek nélkül68 g
Súly elemekkel117 g
Teljes hossz168 mm
Test átmérő18,2 mm
Zuhanásteszt1 m
Feltöltés alatt...

A MAG Instrument, Inc. 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra. Meghibásodás esetén, a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttassa el a lámpát az alábbi címre: Audaxtrade 2000 Kft. 1142 Budapest,
Ungvár u. 64-66. Tel./fax: (1) 251 3368 / 220 9889. A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is! FIGYELEM! 
A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó "kiégésére", az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra! Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek vagy a nem gyári, a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata. Bővebb információ: http://maglite.hu/gari.php

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

Pick Pack Pont
A Pick Pack Pont kényelmes, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva átveheti az online megvásárolt termékeket.
E-mailben értesítjük arról, hogy mikor adjuk át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére. A csomag útját nyomon követheti az e-mailben megadott azonosító kód megadásával a Pick Pack Pont weboldalán keresztül. Amikor a csomagja megérkezik a választott Pick Pack Pontra újabb értesítést kap. A csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésére.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Pick Pack Ponton!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Jelenleg nincsenek videók a termékhez.
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás