mogyorodi_uti_atvevopont

Átvételi pontunk saját belső parkolóval rendelkezik, így kényelmesen és gyorsan leparkolhatsz a gépjárműveddel, közel az átvételi pont bejáratához!
Ügyfélszolgálati és raktáros munkatársaink ha nehéz árut szeretnél vinni, készségesen segítenek a berakodásban is! 

keszpenzes_fizetes

Egyaránt tudsz fizetni készpénzzel és a szokásos bankok által elfogadott betéti-és hitelkártyákkal!  

online_aruhitel

Cégünk a Cetelem Bankkal áll szerződésben, így online hiteled ügyintézését követően amennyiben úgy döntesz, hogy személyesen szeretnéd átvenni az árut, előzetes egyeztetést követően készségesen intézzük neked!  

szaktanacsadas

Ügyfélszolgálati munkatársaink és mi is törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékekről a lehető legtöbb szakmai tudást nyújtsuk az érdeklődők számára! Keress minket bizalommal, kérdéseidre örömmel válaszolunk!  

rendelesfelvetel

Ha a webáruházban kiválasztott termék esetleg nincs azonnal elérhető raktár állapotban, a rendelést személyesen akár az átvételi ponton is leadhatod! Ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek a termék megrendelésében, megérkezését követően pedig értesítünk annak átvételéről!

makita_szerviz_pont

Ha meghibásodott gépedet szeretnéd megjavíttatni, nincs más dolgod, mint behozni hozzánk! Kollégáink készségesen átveszik és törekednek a hiba lehetőség szerinti leggyorsabb megoldására! A javítás várható időpontjáról minden esetben tájékoztatást kapsz. Igyekszünk a leggyorsabb megoldást megtalálni számodra, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznöd a gépedet! 

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás