Makita Makforce körfűrészlap 165mm f:20 Z10
B-08159

Makita Makforce körfűrészlap 165mm f:20 Z10

-8%
9 390 Ft helyettÁr: 8 590 Ft
Elfogyott

Elfogyott

összehasonlítom

Makita Makforce körfűrészlap 165mm f:20 Z10

A Makita Makforce fűrészlapok átfogó választékát kínálják faanyagok körfűrészekkel végzett kereszt- és hosszirányú vágásához. A kiváló minőségű keményfém (TCT) teljesen edzett és feszített kiváló minőségű, tükörsima volfrámkarbid fogakkal garantálja a tárcsák nagyon hosszú élettartamát. A termékek ipari felhasználásra készültek, ami a legmagasabb minőséget követeli meg. A szigorú előírásoknak megfelelő japán acél biztosítja a tiszta vágást, a kisebb anyagveszteséget és a megbízható teljesítményt kevesebb erőfeszítéssel.

  • Tárcsa átmérő: 165 mm
  • Furat mérete: 20 mm
  • Fogmennyiség: 10
  • Bevágás mérete: 2.0 mm
  • Szög: 20°
  • Fűrészlap típus: Makforce
  • Anyag: HM-TCT, volfrámkarbid
  • Tárcsa vastagság: 1.4 mm

A Makita kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek elérni céljait azáltal, hogy könyebbé, egyszerűbbé teszik a munkavégzést. A Makita számos, elsősorban az építőiparban, a professzionális és lakossági szektorban tevékenykedő Ügyfeleinek szállít elektromos szerszámokat, azok tartozékait és kapcsolódó szolgáltatásokat. A Makita piacvezető a maga szektorában. A minden várakozást felülmúló cég termékeit magas színvonalú szervizhálózat egészíti ki. A Makita szerszámokat a profik választják!

Ajánlott felhasználás:

Faanyagok hossz- illetve keresztirányú vágásához.

Paraméterek

AnyagHM-TCT, volfrámkarbid
Átmérő165 mm
Fog vastagság2,0 mm
Fogszám10
Furatátmérő20 mm
KategóriaMakforce
Kiszerelés1 db/csomag
Maximális fordulat/perc9250 fordulat/perc
Szög20°
Tárcsa azonosítóCSC16510E
Tárcsa vastagság1,4 mm
Tárcsaátmérő165 mm
Vágás típusC - durva
Vágótárcsa típusCS - körfűrész
Feltöltés alatt...

3 év EXTRA garancia
3 év a garancia a Makita, Makita MT, Maktec és Dolmar gépekre, ha azt a vásárlástól számított 28 napon belül regisztrálják a www.makita.hu oldalon.

Regisztráció nélkül a fogyasztói szerződés keretében vásárolt termékre a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján Magyarország területén a jótállás időtartama:

a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.

Meghibásodás esetén a gépét díjmentesen eljuttatjuk a Makita Kft. által üzemeltetett Központi Garanciális Márkaszervizbe és vissza, ehhez nem kell mást tennie, mint hívnia a 06-80-625482 zöld számot vagy bejelentheti online is a meghibásodást a Makita szerviz bejelentő használatával: https://www.makita.hu/index.php?pg=szerviz_bejelentes

SzervizPartner kereső: https://www.makita.hu/szervizpartner-kereso

Központi Garanciális Márkaszervíz: Makita Kft.
Székesfehérvár, Kukorica u. 7. 8000
Tel.: 06-22-507-472
Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: 06-80-MAKITA (06-80-625482)

Tartozékokra Fogyasztónak minősülő vásárlók esetében az eladás dátumától számítva 2 év a kellékszavatosság, Fogyasztónak nem minősülő vásárlók esetében 1 év.

Makita, Makita MT Li-ion akkumulátorokra +1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha azt a vásárlástól számított 28 napon belül regisztrálják a www.makita.hu oldalon.

A szállítás 29.990 Ft rendelési érték felett ingyenes.

GLS futárszolgálat
A megrendelést a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítési szolgáltatásával szállítjuk házhoz a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között. GLS FlexDelivery
A GLS ezen szolgáltatásának keretén belül már a csomag összekészítésekor küldött első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail ill. - mobiltelefonszám megadása esetén - SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük. Ez az üzenet tartalmazza 3 órás időintervallumra szűkítve a futár várható érkezését, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Kérd házhoz GLS futárszolgálattal!

GLS csomagpont
A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont van. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át GLS CsomagPonton!

GLS ügyfélszolgálat: 
E-mail: info@gls-hungary.com 
Telefon: +36 29 88 67 00

FOXPOST
A FOXPOST a feladást követően 3 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott FOXPOST Csomagautomatába, majd SMS vagy Viber üzenetben értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az automatáknál, csak bankkártyával lehet fizetni.
Az értesítés után 4 naptári napig bármikor átvehető a küldemény.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át FOXPOST csomagautomatából!

Posta Pont
Országszerte 3000 átvételi ponton biztosít kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker közül választhat.
Tájékoztatónkat a következő oldalon olvashatja: Vedd át Posta Ponton vagy csomagautomatából!

A 40 kg feletti vagy terjedelmes, raklapon szállítandó termékek esetén a csomagok kiszállítását szállítmányozó partnerünk végzi.
A rendeléseket munkaidőben dolgozzuk fel, 9.00-18.00 óra között. Lehetőség van nemzetközi csomagszállításra is, kérje egyedi díjszabásunkat.

Jelenleg nincsenek videók a termékhez.
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás