PickPack Pont logo


Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!


Tudta Ön, hogy az immár 5 éves Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Környezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Kedvező ár – A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!

Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ismerje meg a Pick Pack Pont világát!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt:
http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay logo és Inmedio logo hírlapüzletek, valamint OMV logoAvanti logoMOL logo és AVIA logo töltőállomások, Players Room logo Playmax logo Sportfactory logo felszerelés és ruházati, valamint Coop Star logo élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV MOL, AVIA és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:

  • Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt
  • A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
  • A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon
  • Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:
  • E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
  • A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el
  • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk
  • A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Promóciós ajánlatainkat keresse a Facebookon és a weblapon!
https://hu-hu.facebook.com/PickPackPont + http://www.pickpackpont.hu/aktualis_akciok

Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:
29.991 Ft érték alatt 1190 Ft
29.991 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes!
Utánvétes fizetési módnál Webáruházunk kezelési költséget számít, amelyről a megrendelés leadása során, a weboldalon tájékoztatja a vásárlót. Webáruházunk utánvét-kezelési költsége bruttó 199 Ft, amelyről a vásárlót tájékoztatjuk a rendelés feladása közben.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 14:00 -ig megrendelt termékeket. Budapesti Pick Pack Pont esetén 2-3 munkanapon belül,  vidéki Pick Pack Pont esetén 3-4 munkanapon belül vehetőek át a csomagok.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

Tájékoztató videó:

Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás