Részletes információkTwitter profilYoutube profilFacebook profil
Makita - Felhatalmazott Online Partner
1149 Budapest, Egressy tér 11/B.Tel.: +36 1 870 0870
Professzionális Makita gépek nagy választékban
Az Ön kosara jelenleg üres!
Az Ön kosara jelenleg üres!
Belépés / RegisztrációHasználja ki a lehetőségeket!

Rendelés menete

Tájékoztató a Gépdepo webáruházban történő vásárlásról, kiszállításról.

Regisztráció
Amennyiben webáruház kínálatunkból bármelyik termék elnyerte tetszését és online kívánja az árut megrendelni, akkor ezt regisztráció nélkül is megteheti. Amennyiben élni szeretne a regisztrált tagjaink többletszolgáltatásaival, kérjük regisztráljon oldalunkon, a Regisztráció menüpont alatt.

Belépés
Az Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval léphet be a webáruházba.

Megrendelés
A Gépdepo webáruházban Ön Makita gépeket, szerszámgépeket, kerti és erdészeti gépeket, kiegészítőket stb. vásárolhat. A termékek részletes leírásával valamint a műszaki paraméterek megadásával igyekszünk pontos tájékoztatást adni az általunk forgalmazott termékekről. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban egyéb kérdése merülne fel, úgy várjuk megkeresését Ügyfélszolgálati telefonszámainkon, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A kiválasztott termékeket tetszőleges mennyiségben tudja a kosárba helyezni. A Kosár tartalmát a jobb oldalon elhelyezkedő kosár tartalma gombra kattintva ellenőrizheti. A válogatás végeztével megrendelését a rendelés feladása gomb megnyomásával teheti meg.

A beérkezett megrendelésekről automatikusan egy válasz e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek cikkszámát, teljes vételárat valamint a pontos házhozszállítási díjat.

Megrendelését fax-on is elküldheti vezetékes telefonszámunkra.

Kiszállítás
A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálattal szállítjuk házhoz az ország egész területén.

A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a GLS Ügyfélszolgálatán a következő elérhetőségeken:

E-mail: info@gls-hungary.com Telefon: (+36 1) 802 0265

A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, a GLS a csomag kézbesítésének reggelén SMS előértesítést küld, mely szöveges üzenet a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 - 11 óra között) tartalmazza.

A már feladott küldemények hollétéről, a GLS futárszolgálatnál kell érdeklődni, egyeztetni.

Házhozszállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a GLS futárszolgálat, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

A vételár a házhozszállítás költségét 15.000 FT értékig nem tartalmazza.

A házhozszállítási díjak az Áfa összegét tartalmazzák:

  • 15.000 Ft értékig 1.290 Ft
  • 15.000 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes!

Személyes átvétel
A megrendelt termékeket egyeztetés vagy az általunk kiküldött értesítés után személyesen is átveheti üzleteinkben. A személyes átvétellel leadott megrendelését, az átvehető értesítés után 15 napig tartjuk fent, kérjük ez az idő alatt vegye át a megrendelt termékeket, amennyiben ezt meg szeretné hosszabbítani kérjük írásban jelezze az info@gepdepo.hu címen, ellenkező esetben megrendelését töröljük!

Fizetés módja
A megrendelt termékek ellenértékét utánvéttel, banki átutalással vagy MasterPass-szal (további információk) vagy bankkártyával, az OTP Bank bankkártyás fizetési rendszeren egyenlítheti ki.

Utánvét
Amennyiben utánvétellel fizet, a csomag díját és az esetleges szállítási költséget a futárnak fogja kiegyenlíteni a csomag átvételekor. Fizethet készpénzzel és bankkártyával tetszés szerint.

Banki átutalás
Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés alapján kiállított számlát e-mailben átküldjük a megrendelésen szereplő e-mail címre, és ez alapján indíthatja az utalást. A csomagot az összeg beérkezését követően indítjuk útjára. A banki átutalásnak a bank által szokásosan felszámított díjon kívül egyéb költsége nincs, de számolni kell 1 napot a tranzakció véghezvitelére.

Bankkártyás fizetés – gyors, kényelmes, költségkímélő és biztonságos.
A megrendelés ellenértékét a megrendelés során azonnal bankkártyával is kifizetheti. Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Letölthető OTP vásárlói tájékozató általános kártyás fizetésről pdf formátum

MasterPass - Fedezze fel az online vásárlás kényelmesebb módját: fizessen MasterPass™ digitális tárcával!
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan, mobilalkalmazáson keresztül vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő kereskedőnél. Részletek...

Visszalépés a vásárlástól
A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtti napon lemondani a megrendelését, ezt a rendeles[kukac]gepdepo.hu e-mail címen teheti meg. Amennyiben a futárszolgálat már megkezdte a küldemények kiszállítását, úgy a kiszállítási költségek a vevőt terhelik.

Elállási/Felmondási jog
Az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül a Fogyasztó indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét legkésőbb 14 napon belül visszajuttatja a vevőnek, amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra. A GépDepo.hu Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik.

72 órás csere
Hibás teljesítés esetén vásárlóink kérhetik a készülék cseréjét, vagy elállhatnak a vásárlástól. Igényüket vagy írásos formában, vagy személyesen a 1149 Budapest Egressy tér 11/B alatti üzletünkben jelenthetik be a vásárlást követő 3 munkanapon belül. A hibás készüléket üzletünkben tudjuk átvenni, majd visszajuttatjuk a gyártó által előírt szervizbe vagy disztribúcióba ahol jóváhagyják vagy elutasítják a panaszt. Ezek után kerülhet sor a cserére vagy jóváírásra. A sikeres ügyintézés elengedhetetlen feltétele, hogy a termék sérülésmentes állapotban, hiánytalan és ép csomagolásban kerüljön vissza hozzánk. Ellenkező esetben sajnos nem tudjuk a terméket kicserélni.

Garanciális és egyéb szerviz feladatok ellátása
Az általunk forgalmazott termékek mind hivatalos magyarországi gyártói garanciával rendelkeznek. A garanciális feltételek a gyártók által megjelölt garanciális időn belül, a makita, maktec és dolmar termékek kivételével csak a márkaszervizekben érvényesíthetők! A márkaszerviz elérhetősége a termék mellé kapott garanciajegyen vagy az alábbi linken található meg: garanciális szervizek

Garanciaidőn túli meghibásodás esetén makita, maktec és dolmar termékek esetében elszállítjuk a készüléket a makita Központi Garanciális Márkaszervízbe, ahol javítási árajánlatot készítenek. A szállítási díj 40kg-ig 1200 Ft+Áfa utanként.

Felmerülő problémák esetén kérjük keresse üzletünket:

Cím: 1149 Budapest, Egressy tér 11/B (Nagy Lajos Király útja 99/A)

Telefon: 06 1 870 0870
Fax: 06 1 799 0313

E-mail: info@gepdepo.hu

Nyitva:
Hétköznap 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 14:00

Adatvédelem
Nálunk adatai biztonságban vannak! A weboldalt üzemeltető GépDepo.hu Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak a megrendeléshez kötöttek, így azokat kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

Reméljük, hogy sikerült egyszerűvé tenni a megrendelés és kiszállítás folyamatát. Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van ezzel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info[kukac]gepdepo.hu e-mail címen vagy a 06 1 203 07 63 -es telefonszámon.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-52420/2012

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat...

Vásárlási feltételek
Általános Szerződési Feltételek...

Cégadatok
GépDepo.hu Kisgép és Szerszám Szakkereskedés KFT. (korábbi név: MWS Kft)
1149 Budapest, Egressy tér 11/B
Adószám: 14827633-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 129987

Köszönjük, hogy a Gépdepo webáruházban vásárol!

Makita
NEO
Maktec
DOLMAR
STANLEY
Milwaukee
Virutex
Stabila
MASTER
Leica
STEINEL
OLFA
SOLA
KREATOR
Truper
Fiskars
geo FENNEL
Leatherman
Kapriol
Gorilla
Mafell
CMT
Diatech
A megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita szerszámgép, tartozék webáruház és szakkereskedés - Makita, Maktec, Dolmar gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Stabila mérőeszköz - OLFA kés, penge - Kreator tartozék - Akciók, extra Ajánlatok, Nagyvásárló Projekt.
Karrier|Katalógusok|Videók|ÁSzF|Rendelés menete|Adatvédelem|MasterPass|3 év extra garancia|Szolgáltatásaink|Sok a kérdése?|Üzenetküldő
Hasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás

Egyéni ajánlat

Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása