Egy jó fűkasza megkönnyíti a kertkarbantartási feladatokat! A kisebb előkertek gondozásához elegendők a kisebb teljesítményű és kompakt fűkaszák, szegélyvágók. Ez abban az esetben is igaz, ha tényleg nem kell nagy területet gondoznunk!
Kiskertekbe: ahol a járda mellett és az ágyás környékén kell csak a fűnyírásról gondoskodnunk, az alábbi típusok jó szolgálatot tesznek;
Makita DUR181RF akkus szegélynyíró, mely gépcsomag tartalmaz 18V LXT akkumulátort és töltőt is, így egy komplett szettben tudod megvásárolni a készüléket! Kényelmes a használata is, hiszen teleszkópos nyéllel rendelkezik, így 1229 -1433 mm között változtatható a hossza! Kompakt és könnyű, és a hozzá tartozó vállpánt használatával pedig még a kezed sem fárad el!Közepes hobbikertekbe: ahol elő-és hátsó kertekben is gondoznunk kell a rézsüt, szegélyek és ágyások mellett a kerti utak, kerítések mellett is le kell nyírnunk a füvet, tökéletes társ lehet;
Makita DUR190UZX3 akkumulátoros fűkasza, melyhez választanod kell akkumulátort és töltőt is, mert a gépet különálló géptestként tudod beszerezni. A 18V LXT akkucsaládhoz tartozó fűkasza olyan hasznos funkciókkal van felszerelve, mint ADT – elektronikus automatikus sebességszabályozás, mely a megfelelő nyomatékhoz párosítja a sebességet – valamint AFT – elektronikus nyomaték felügyelet, mely a forgásisebesség hirtelen lassulása esetén megállítja a motort.
Nagyobb kertek fűkaszálásához: kifejezetten a nagyobb munkákhoz ajánljuk a 36V (2x18V) LXT akkumulátor kategóriába tartozó;
Makita DUR369APT2 akkumulátoros fűkaszát, mely BL szénkefementes motorral és 3 elektronikus sebességgel segíti a hatékony kertkarbantartást! A vastagabb és erőteljesebb növényi szárakhoz 3 ágú vágókés is van a csomagban, így nem csak a minőségi gyepápoláshoz, de a hétvégi kertek és nyaralók kevésbé gondozott fűfelületeihez is kiválóan alkalmas lehet!

Az egyik legkedveltebb vezetékes fűnyírónk, melyet kifejezetten kisebb kertek gondozására ajánljuk;
Makita ELM3320 elektromos fűnyíró, mely ideális választás a 400 négyzetméteres fűfelület nagyságáig, kényelmes kerékmagasság állítás, nagy 30 literes fűgyűjtő és újratervezett tolókar jellemzi. Könnyű tárolni, gyorsan és egyszerűen összehajtható, állítva is tárolható. A lengőkábel választásánál törekedj kültéri és szigetelt aljzat vásárlására!
Szintén a kis és közepes kertekbe ajánljuk, 560 négyzetméter fűfelület nagyságig, az akkumulátoros fűnyírók közül az egyik legkedveltebb típust;
Makita DLM382PT2 akkumulátoros fűnyírót, amely 2 db 5,0 Ah akkuval és duplaportos töltővel kerül leszállításra. Csapágyazott kerekek, akku kapacitás kijelző, alacsony zajszint, XPT extrém védelmi technológia jellemzi, mely fokozott por- és cseppállóságot biztosít nehéz munkakörülmények között is!
Nagyobb kertekbe, ahol a fűfelület nagysága vetekszik a 800 négyzetméterrel, erős társ lehet a
Makita DLM460PG2 akkumulátoros fűnyíró, mely a 46 cm-es vágószélességével és a fém kaszaházával jelenti a nagyobb fűnyírókategória belépőmodelljét! Csendes üzemmód, alacsony zajszint, ADT, XPT, nagyméretű 60 literes fűgyűjtő fokozza a felhasználás kényelmét! 2 db 6,0 Ah akkuval és duplaportos gyorstöltővel szállítjuk!

Ha a fűnyírás mellett a növények további gondozása, lombok alakítása, sövények vágása,favágás és az ágak karbantartó alakításához tartozó gépek is érdekelnek, kattints az alábbi ikonok egyikére! Jó kertészkedést kívánunk!

Urald a munkát! Faipari ajánlatok!
Urald a kerted! Tavaszi kerti ajánlatok!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás