Bitkészletek Univerzális szettek Speciális szettek Ütvecsavarozó szettek

Fúró-csavarbehajtó készletekről

A Makita, Milwaukee, Abraboro, Stanley, Neotools magas minőségű és megbízható szerszámokat kínál. Fontos azonban figyelembe venni az egyes készletek tartalmát, a méreteket és az alkalmazási területet, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Ha nincs konkrét készlet vagy termék, amelyre letennéd a voksodat, akkor ajánlott a teljes kínálatot áttekinteni és tájékozódni a választék tekintetében!

1. Univerzális bitkészlet: Ez a készlet tartalmazza a leggyakrabban használt bitméreteket és típusokat, amelyek alkalmasak általános csavarozási feladatokhoz. Általában tartalmazza a Phillips, lapos, Pozidriv és Torx biteket különböző méretben. Az univerzális bitkészletekben általában található minimális fúrószár készlet is a gyors és hatékony, legnépszerűbb fúrószár méretekből, amik a háztartási munkálatoknál jól jöhetnek.

2. Csavarbehajtó bitkészlet: Ez a készlet speciális anyagösszetételű biteket tartalmaz, amelyeket erőteljes csavarbehajtó gépekhez terveztek. Ezek a bitek magas nyomatékot képesek kezelni, és megbízhatóan tartják a csavarokat.Kevésbé törnek, rugalmasak és erőteljes igénybevételre használhatók.

3. Ütvecsavarozó dugókulcs és bitkészlet: Az ütvecsavarozó dugókulcsok és bitek nagy tartósságot és ütésálló tulajdonságokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hatékony és biztonságos csavarozást ütvefúró gépekkel. Ezek a bitek különösen hasznosak, amikor nagy erőt kell kifejteni a csavarok meghajtásához.

4. Speciális bitkészletek: További speciális bitkészletek is elérhetők, például specifikus feladatokhoz készültek, hogy kielégítsék a különböző csavarozási igényeket. Elsősorban ipari mennyiségű csavarok rögzítéséhez, csavarozásához, vagy extrém körülményekhez, amikor erőteljes meghajtó nyomatékkal kell dolgoznunk.

A bitkészleteket és tartozék kínálatot megtalálod a képre kattintva!

Fejvédők Szemüvegek Hallásvédelem Munkavédelmi cipők

Védőfelszerelésekről melyek a munkához elengedhetetlenek

A munkavégzés során fontos szerepet játszik a megfelelő védőfelszerelés viselése, amely segít megelőzni a sérüléseket és védi a testet a potenciális veszélyektől. A konkrét védőfelszerelések típusa és használata függ az adott munkakörnyezettől és tevékenységtől. Az alábbiakban általánosan ajánlott védőfelszerelések hasznosak lehetnek a felújítások és szakipari kivitelezések során:

1. Fejvédő: Például védősisak vagy fejvédősapka, amelyek védelmet nyújtanak a fej sérüléseivel szemben, például esetleges tárgyak lezuhanásától vagy ütésektől. Nagy választékot találsz nálunk a Kapriol márka kínálatában. Makita és Milwaukee eszközöket is forgalmazunk a biztonságos munkavégzéshez.

2. Szemvédelem: Szemüveg vagy arcvédő, amelyek védelmet nyújtanak a szemnek szilárd részecskék, vegyszerek, erős napfény, fény sugárzás vagy fiziaki sérülések ellen.Itt kiemelnénk a Milwaukee speciális munkavédelmi napszemüvegeit, vagy a dioptriás megoldású munkavédelmi szemüvegeit!

3. Hallásvédelem: Füldugók vagy fülvédők, amelyek csökkentik a zaj okozta halláskárosodás kockázatát zajos munkaterületeken.

4. Légzőszervi védelem: Porálarcok vagy légzőkészülékek, amelyek megakadályozzák a szennyeződések belélegzését, például por, gázok vagy káros vegyi anyagok esetén.

5. Védőruházatok: Különféle típusú védőruházat, mint például overall, köpeny vagy védőkesztyű, amelyek védelmet nyújtanak a testnek fizikai vagy kémiai ártalmaktól.

6. Lábvédelem: Védőcipők vagy védőcsizmák, amelyek megvédik a lábat sérülésektől, például zuhanó tárgyaktól vagy egyéb fizikai sérülésektől, esetleg vegyi anyagoktól.Minőségi Kapriol munkavédelmi cipőket és bakancsokat találsz a kínálatunkban.

A munkavédelmi termékek ajánlásait megtalálod a képre kattintva!

Lithium-ion Xtreme Technology
CXT 10,8-12V Max
 LXT 18V  XGT 40 VMax  Hálózati, vezetékes

Fúró-csavarbehajtókról és akkumulátor családokról röviden

A csavarbehajtók olyan elektromos vagy akkumulátoros szerszámok, amelyeket főként csavarok be- és kihajtására terveztek.Többnyire kompakt méretűek és könnyen kezelhetőek, ami lehetővé teszi a szűk helyeken való munkavégzést.

Gyakran rendelkeznek állítható forgatónyomatékkal, ami lehetővé teszi a csavarok beállított mélységben történő behajtását és a túlcsavarozás elkerülését.

A legtöbb csavarbehajtó modellen fúró üzemmódot is lehet beállítani, így kisebb átmérőjű furatokat is készíthetsz velük.

Sőt! A kínálatban található fúró-csavarbehjatóknál esetenként kapcsolható ütvefúró funkció, mely a kisebb kőzetfúrásokat segíti, leginkább tégla, mészkő és egyébb puhább kőzetek esetén.

A Makita fúró-csavarbehajtói magas minőséget és erőteljes felhasználást kínálnak, háromféle akkumulátor családdal, 10,8-12V Max, LXT 18V, XGT 40V Max kaphatók, mely kínálatból kiválaszthatod a legmegfelelőbbet az adott munkavégzéshez.

1. CXT 10,8-12V max fúró-csavarbehjatók elsősorban a kisebb és egyszerűbb csavarozási feladatokhoz valók, bútorok, kisebb szerkezeti szerelések, szerelvényezésekhez. A CXT modellcsalád bevezetésének alapelve az volt, hogy a megszokott csúsztatható akkumulátoros kivitelt sokkal kompaktabb formában is megkapja a vásárló. Ennek eredményeként a 10,8V CXT széria sok szempontból hasonlít 18V-os szériákhoz, ellenben sokkal kisebb kivitelű, mely nagyobb rugalmasságot eredményez. Az előző generációs megoldásokhoz képest javult az akkumulátorhasználat, melyet nagyobb kapacitás, a kivitelezés révén pedig könnyedebb használat és tartósság jellemez.

2. LXT 18V fúró-csavarbehajtók a legeltrejettebb akku családdal rendelkező gépek, a legáltalánosabb szerelésektől az iparibb munkákhoz használhatók. Számos típus és megoldás gazdagítja ezt a gépcsaládot, így biztos megtalálod a legjobb modellt az adott munkádhoz! A Makita vezető elektromos kéziszerszám-gyártója számos új szerszám, eszköz és tartozék mellett az innovációban is élenjár. A 18V-os LXT rendszerét folyamatosan fejleszti a jobb és nagyobb telejsítmény érdekében!

3. XGT 40 Max fúró-csavarbehjatók a legextrémebb és legnehezebb szakipari kivitelezésekhez használhatók, erőteljes és robosztus gépek, nagy és kiamagasló teljesítményhez, igazán nehéz munkákhoz! Az XGT valódi megoldás a nagy igényű ipari alkalmazásokhoz. Az innovatív szerszámtervezés és a nagyobb teljesítményű akkumulátorok kombinációja! Az XGT technológia gépei és akkumulátorai beépített programmal vannak ellátva, amely digitális kommunikációt biztosít az akkumulátor és a gép között. Lehetővé teszi, hogy az akkumulátor ne csak az géppel kommunikáljon, hanem a gép is információt közüljön az akkumulátorral. Ez alapot nyújt a Makita XGT-nek a jövőben még magasabb technológiai fejlődéshez.

A fúró-csavarbehajtók ajánlásait megtalálod a képre kattintva!

Őszre való Makita® akkus és hálózati gépek! Szerezd be most!
Őszre való Makita® akkus és hálózati gépek! Szerezd be most!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás