Részletes információkTwitter profilInstagram profilYoutube profilFacebook profil
Makita - Felhatalmazott Online Partner
Budapest, 14. kerület, Tel.: +36 1 870 0870
Professzionális Makita gépek nagy választékban
Az Ön kosara jelenleg üres!
Az Ön kosara jelenleg üres!
Belépés / RegisztrációHasználja ki a lehetőségeket!

Automata indítás vezeték nélküli rendszeren? Igen!

2018.02.05

aws_technologia_makita

MI AZ AWS™?

A Makita automatikus indítású vezeték nélküli rendszere (AWS™) amely Bluetooth® technológiát használ a vezeték nélküli bekapcsoláshoz és a kikapcsoláshoz az ezzel felszerelt eszköz és a porelszívó között. Ha az AWS™-en keresztül csatlakozik a gép, akkor a porelszívó automatikusan bekapcsol, amikor a vezeték nélküli eszköz elindul vagy leáll, és csak akkor működteti a porelszívást, ha a használatban lévő eszköz valójában munkát végez. A kényelem érdekében legfeljebb 10 AWS™eszköz csatlakozhat egyidejűleg egy AWS™ porszívóhoz!

ELŐNYÖK

A vezeték nélküli LXT® porszívó vezeték nélküli LXT® szerszámmal történő csatlakoztatása és alkalmazása során nem kell foglalkozni a hálózati kábelekkel, zsinórokkal, és csökkenthető a kábelvágásból, szakadásból eredő balesetek száma is!

Növeli a termelékenységet, hatékonyságot is, hiszen a kényelmes Intelligens Bluetooth ® kommunikáció segítségével a porelszívás csak addig működik, amíg az eszköz használata azt valójában megköveteli!

Növeli az akkumulátor üzemidejét, növeli az eredményességét, nincs felesleges üresjárat. Egyszerre legfeljebb 10 AWS™ eszköz használható. Több szerszámgép egyidejű csatlakoztatásával a munkavégzés ideje is csökkenthető, nem szükséges folyton a kábeleket ki és be csatlakoztatni a porszívó géptestéhez. Elegendő csak a porelszívó csonk csatlakoztatása!

info_aws

aws_technologia_makita

Csökkenti a túlzott zajártalmat, az AWS™ porelszívó / porszívó csak akkor működik, amikor az AWS ™ Makita kéziszerszámot használják, ezáltal csökkentve a folyamatos működés által keltett zajokat a felhasználás helyszínén!

aws_porszivo

aws_technologia_makita aws_epitoipari_felhasznalas

Makita
NEO
Maktec
DOLMAR
STANLEY
Milwaukee
Virutex
Stabila
MASTER
Leica
STEINEL
OLFA
SOLA
KREATOR
Truper
Fiskars
geo FENNEL
Leatherman
Kapriol
Gorilla
Mafell
CMT
Diatech
A megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita szerszámgép, tartozék webáruház és szakkereskedés - Makita, Maktec, Dolmar gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Stabila mérőeszköz - OLFA kés, penge - Kreator tartozék - Akciók, extra Ajánlatok, Nagyvásárló Projekt.
Most keressük!|KARRIER|Katalógusok|Videók|ÁSzF|Adatvédelmi tájákoztató|MasterPass|3 év extra garancia|Szolgáltatásaink|Sok a kérdése?|Üzenetküldő
Hasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás

Egyéni ajánlat

Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása
Rendelés feldolgozása