GerberGear – Irány a természet!

Ne indulj el nélküle - GerberGear

Már most készüljön a nyárra, ha a természetben szeretné tölteni! Gerber termékekkel nem érheti meglepetés túrázásai során, mindig jól jön egy minőségi szerszám. Üzletünkben személyesen is megtekintheti a raktáron lévő termékeket, a rendelésre érkező termékeket gyors beszerzési idővel biztosítjuk.

Egy kis Gerber történelem

Joseph R. Gerber 1939-ben indult kis mennyiségben, kézzel készített késeitől, melyeket ajándéknak szántak, de gyorsan hírnévre tett szert az országban kiemelkedő minőségével. 1960-tól a Gerber hamar az egyik legmegbízhatóbb névvé nőtte ki magát a kések piacán.

A több, mint 70 éve alapított Gerber azóta is folyamatosan növekszik. Alapelveikben megfogalmazottak szerint kiváló minőségű termékeket kívánnak a piacra dobni innovatív dizájnnal karöltve, melyek kiállják a használati viszontagságokat. A könnyed, rozsdamentes kések az 50-es 60-as években születtek meg Magnum Hunter néven, melyek a manapság divatos Remix széria alapjául szolgáltak.

A Gerber azonban már nem csak egy késekkel foglalkozó vállalat. Multi eszközök, balták, fűrészek, bozótvágó kések, lámpák, zseblámpák, túlélési készletek és ásó eszközök is szerepelnek a palettán. A névhez híven itt is ugyanolyan magas minőségű eszközöket kapunk kézhez, mint amit a kések vonalán megszokhattunk.

Történelem

Gerber felhasználási kategóriák

Tactical


Tactical

A megfelelő szerszám életeket jelenthet szakavatottak kezében, ezért a Tactical széria testesíti meg az elsősegélynyújtók, katonák és hasonló munkálatokat végző személyek fontos eszközeit. A kések, valamint speciális szerszámok az ő számukra készültek, hogy megkönnyítsék és sokkal hatékonyabbá váljék munkájuk. Az eszközök célszerűek rendőrök, katonák, mentősök és speciális mentők részére.

Hunting


Hunting

Kések és eszközök a vadászat minden vállfajára. A Gerber termékek mindegyik körben megállják a helyüket, a tábor környékén, vagy akár vadászatnál való munkálatokhoz. A Gerber kések, szerszámok és felszerelések megállják a helyüket, ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Essential


Essentials

A mindennapi használat során nélkülözhetetlen eszközöket sorakoztatja fel az Essentials sorozat. Ide tartoznak az autóban, műhelyben gyakran használt pl kombinált fogók és egyéb szerszámok. Kialakításuknál fő szempont a tartósság, könnyű súly és hatékonyság.

Outdorr


Outdoor

Kirándulás, sátorozás, túrázás, biciklizés, táborozás, horgászat és különböző szabadtéri tevékenységekhez is találhat megfelelő kést a Gerber repertoárjában. Kézbe illeszkedő kényelmes kialakítás, sportos megjelenéssel karöltve, melyhez nagy tartósság párosul.

Industrial


Industrial

Mindennapos használatra, folyamatosan nagy igénybevételnek kitett szerszámokat vonultat fel az Industrial csoport. Felépítésére a legkorszerűbb anyaghasználat jellemző. Mindemellett a lehető legkisebb súlyú kialakításra törekedtek.

Survival


Bear Grylls Survival

Bear Grylls széleskörű túlélési szakértelme és a Gerber több, mint 70 éves szerszámgyártási tapasztalata által létrejött ez az egyedülálló termékvonal. Tapasztalata széleskörű, a SAS-nál eltöltött idejétől kezdődően a világ számos pontján bemutató túlélési tanácsait követhettük nyomon a televízió műsortárában. Az egyedülálló kések, felszerelések, szerszámok kiváló szolgálatot tesznek kalandozásai során, mely a nagyközönség számára is elérhetők immár.

Ajánlanánk elsőkörben a minden túrázó számára nélkülözhetetlen kelléket, a kulacsot. A hagyományos katonai kulacsok mintájára készült a Bear Grylls Canteen Cup, mely egy BPA mentes 1 literes műanyag kulacs szivárgásmentes kupakkal, egy főzésre is alkalmas alumínium bögrét, és egy gyöngyvászon tokot.

A jelenleg készleten lévő Survival termékcsaládból a következő termékeket ajánljuk.

GERBER BEAR GRYLLS FIRE STARTER TŰZGYÚJTÓ SZERSZÁM

GERBER BEAR GRYLLS FIRE STARTER TŰZGYÚJTÓ SZERSZÁM

GERBER BEAR GRYLLS SCOUT FOGAZOTT ÉLŰ KÉS

GERBER BEAR GRYLLS SCOUT FOGAZOTT ÉLŰ KÉS

GERBER BEAR GRYLLS CANTEEN CUP TÁBORI KULACS

GERBER BEAR GRYLLS CANTEEN CUP TÁBORI KULACS

GERBER BEAR GRYLLS ULTIMATE MULTISZERSZÁM

GERBER BEAR GRYLLS ULTIMATE MULTISZERSZÁM

 GERBER BEAR GRYLLS ULTIMATE KIT TÚLÉLŐ KÉSZLET

GERBER BEAR GRYLLS ULTIMATE KIT TÚLÉLŐ KÉSZLET

 GERBER BEAR GRYLLS SURVIVAL TOOL PACK MULTISZERSZÁM

GERBER BEAR GRYLLS SURVIVAL TOOL PACK MULTISZERSZÁM

Tovább a Gerber termékekhez >>

Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Rendezd a Kerted! Makita akkus gépekkel sikerre viszed a kertrendezést!
Összehasonlít
Mehet
Ajánlat
Mehet

Összehasonlítás